Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A realizat ce a făcut abia la vestiare! "Era devastat!" Reacţia avută după meci de arbitrul de la Roma - Liverpool

A realizat ce a făcut abia la vestiare! "Era devastat!" Reacţia avută după meci de arbitrul de la Roma - Liverpool
Comentarii

Liverpool s-a calificat în marea finală Champions League, după o dublă manşă memorabilă cu AS Roma, câştigată cu scorul general de 7-6, după două meciuri nebune.

Partida de la Roma s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-2, însă ar fi putut avea o cu totul altă desfăşurare, dacă brigada condusă de slovenul Damin Skomina ar fi acordat două lovituri de la 11 metri pentru gazde, la două faze petrecute în repriza secundă. Dzeko a fost doborât în careu de portarul Karius, însă faza a fost oprită pentru un presupus ofsaid, acordat eronat, iar ulterior fundaşul Trent Alexander-Arnold a făcut un henţ evident, din postură de ultim apărător, neobservat de central.

Şi-a dat seama de gafe după meci! "Era distrus!"

Conform cunoscutului jurnalist italian Tancredi Palmeri - colaborator beIN Sports şi CNN - Skomina a realizat cele două greşeli imense după meci, în vestiar, şi a recunoscut că deciziile luate de el şi colegii săi au fost eronate. Skomina nu şi-a ascuns dezamăgirea şi a recunoscut în faţa jurnaliştilor că se simte "distrus".



"Imediat după meci, arbitrul Skomina a fost distrus, în vestiar, după ce a realizat erorile! A recunoscut că a greşit", a scris Palmeri.

Învinsă în tur cu 5-2, AS Roma ar fi avut nevoie de o victorie la minim trei goluri diferenţă pentru a se califica. După o prima repriză încheiată în dezavantaj, scor 1-2, italienii au revenit pe tabelă şi s-au impus, scor 4-2, cu ultimele două goluri marcate în minutele 89 şi 90+3. A fost însă insuficient pentru o calificare, iar Liverpool va disputa finala de la Kiev cu Real Madrid.

Afla mai multe despre: damir skominaas romaliverpool 

viewscnt
Articole similare