Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat FCSB şi a semnat acum un contract fabulos cu CFR Cluj! Vedeta cu care clujenii au dat lovitura pentru titlu ULTIMA ORĂ

A refuzat FCSB şi a semnat acum un contract fabulos cu CFR Cluj! Vedeta cu care clujenii au dat lovitura pentru titlu ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

Rivalitatea dintre CFR Cluj şi FCSB s-a accentuat în ultimul deceniu, datorită performanţelor obţinute de ardelen atât în Liga 1, cât şi în competiţiile europene. Cele două echipe au făcut mai multe schimburi de jucători în trecut, dar, recent, campioana României a făcut un anunţ care i-a închis orice "uşă" lui Gigi Becali.

Titlul din acest sezon al Ligii 1 pare rezervat tot lui CFR Cluj. Campioana en titre a României conduce play-off-ul Ligii 1, cu 36 de puncte, fiind la şapte puncte în faţa locului secund, U Craiova, şi la nouă puncte în faţa lui FCSB, marea rivală din Liga 1, care a şi fost învinsă de CFR Cluj, scor 1-0, în chiar prima etapă de după reluarea campionatului.  

CFR Cluj a făcut primul "transfer" al verii. Campioana l-a convins pe Ciprian Deac să semneze

Dan Petrescu şi CFR Cluj au rezolvat o nouă problemă de lot. Deşi l-a pierdut pe Giedrius Arlauskis, care a semnat deja cu o echipă din Arabia Saudită, aşa cum Telekom Sport a anunţat, conducerea a reuşit să-l păstreze pe unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu. 

Ciprian Deac a reuşit golul cu numărul 50 în Liga 1, al zecelea din acest sezon, iar la 34 de ani a fost anunţat de conducere că va semna prelungirea contractului, care ar fi urmat să expire în această vară, la finalul sezonului. 

Anunţul a fost făcut de oficialul lui CFR Cluj, Bogdan Mara, imediat după victoria de la Botoşani, în care Ciprian Deac a reuşit o dublă: "Nicio problemă (n.r. - cu contractul lui Ciprian Deac)! Cip e pe viaţă la CFR şi va rămâne. E un simbol şi un model pentru toţi coechipierii şi toată lumea şi noi suntem bucuroşi pentru el. Munceşte foarte mult, iar atunci când eşti munceşti, eşti serios şi iubeşti acest fenomen şi fotbalul îţi dă înapoi", a declarat oficialul lui CFR Cluj, în cadrul emisiunii Fotbal Look.

Gigi Becali aproape îl transferase pe Ciprian Deac

Înainte de a cuceri titlul în sezonul 2017-2018, Gigi Becali a dorit să dea o lovitură importantă pe piaţa transferurilor din România. Finanţatorul FCSB aproape că-l convinsese pe Ciprian Deac, una dintre vedetele din lotul lui CFR Cluj, să semneze. 

Internaţionalul român a fost foarte aproape de a semnat cu FCSB, dar investiţiile masive anunţate la CFR Cluj l-au făcut să se răzgândească: ”Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. M-am întâlnit cu Gigi Becali şi chiar mă bucur că l-am cunoscut. Este total diferit faţă de cum îl vedem la televizor. Are un suflet foarte bun. I-am explicat motivele mele şi m-a înţeles. A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au. Atunci echipa era în insolvenţă şi chiar eram hotărât să plec la FCSB”, spunea Deac, la acea vreme. 

De când a refuzat propunerea lui Gigi Becali de a ajunge la FCSB, Ciprian Deac a cucerit două titluri consecutive de campion şi e aproape de următorul, la finalul acestui sezon. 

De-a lungul carierei, mijlocaşul lui CFR Cluj a mai evoluat la: Gloria Bistriţa, Unirea Dej, Oţelul galaţi, Schalke, Rapid, Aktobe şi Tobol Kostanay. 

 

Afla mai multe despre: ciprian deaccfr clujfcsbgigi becalibogdan marabogdan mara cfr clujcfr cluj transferurifcsb transferuri 

viewscnt
Articole similare