Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat oferta Rapidului şi poate reveni la Dinamo. Fotbalistul "executat" de Cosmin Contra, cale liberă spre "Ştefan cel Mare"

A refuzat oferta Rapidului şi poate reveni la Dinamo. Fotbalistul "executat" de Cosmin Contra, cale liberă spre "Ştefan cel Mare"
Comentarii

Dinamo Bucureşti s-ar putea întări în centrul apărării, dacă scapă de interdicţia la transferuri. "Câinii" au şansa de a-l repatria pe un fost jucător al lotului alb-roşu, care a ajuns într-o situaţie grea în străinătate.

Dinamo nu a putut face transferuri în această vară, din cauza interdicţiei la transferuri, care nu a fost ridicată nici până acum. În aceste condiţii, Dario Bonetti a fost nevoit să se descurce cu ce a avut la dospoziţie şi nu a dezamăgit. Italianul a dus-o pe Dinamo pe locul al patrulea în Liga 1, după două victorii şi o înfrângere. 

Fotbalistul "executat" de Cosmin Contra ar putea reveni la Dinamo Bucureşti

Mihai Popescu (28 de ani) a plecat de la Dinamo în toamna anului trecut, după ce Cosmin Contra l-a trimis la echipa secundă, în perioada în care spaniolii din conducere au adus străini pe bandă rulantă. Fundaşul central român a părăsit Liga 1 cu direcţia Scoţia, unde a semnat cu Hearts.

La aproximativ un an distanţă, situaţia jucătorului s-a schimbat şi poate fi o variantă pentru "câini", care se bazează pe postul de fundaş central pe: Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Alin Dudea şi Deniz Giafer. Totuşi, alb-roşii sunt nevoiţi să-şi rezolve problemele legate de transferuri. 

Recent, publicaţia Edinburghnews.scotsman.com a anunţat că fundaşul român a fost anunţat de conducerea clubului la care evoluează că nu mai este dorit. El e liber să plece imediat cum îşi va găsi un nou club. Conducerea a luat această decizie, din cauză că lotul este numeros. 

Mihai Popescu a jucat în 23 de meciuri pentru Hearts în ultimul sezon şi a pus umărul la promovarea echipei în prima ligă din Scoţia. Românul nu va mai avea loc în noul sistem, cu trei fundaşi, pus la cale de antrenor: "El nu va mai apărea, întrucât John Souttar, Craig Halkett şi Stephen Kingsley şi-au asigurat postul de tiular. Mihai Popescu va fi lăsat să plece de pe Tynecastle Park, înainte ca perioada de transferuri să se termine, dacă un alt club îl vrea",  a mai susţinut sursa citată. 

Mihai Popescu a fost ofertat de Rapid

Înainte de a doua sa aventură din Scoţia, unde a mai jucat la St. Mirren, Mihai Popescu a recunoscut că a fost ofertat de Rapid Bucureşti, club care se afla în Liga 2 la acea vreme: "Am avut această ofertă de la Rapid. Dar chiar dacă a fost la liga a doua (n.r. - din Scoţia), unde am mers, am preferat să merg în altă ţară. Cunoşteam campionatul şi zic eu că a fost o opţiune mai importantă pentru mine şi o alegere destul de bună", declara jucătorul pentru Telekom Sport. 

  • 69 de meciuri a jucat Mihai Popescu la Dinamo

 

Afla mai multe despre: mihai popescudinamomihai popescu dinamodinamo bucurestirapid bucurestiheartsmihai popescu hearts 

viewscnt
Articole similare