Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat prima ofertă, dar negocierile dintre Mircea Lucescu şi Beşiktaş continuă. Pe ce post e dorit: "Va evalua toate lucrurile şi va decide!"

A refuzat prima ofertă, dar negocierile dintre Mircea Lucescu şi Beşiktaş continuă. Pe ce post e dorit: "Va evalua toate lucrurile şi va decide!"
Comentarii

Mircea Lucescu (74 de ani) negociază în continuare cu Beşiktaş. Clubul turc îl vrea pe legendarul antrenor, dar nu pentru postul de tehnician, ocupat acum de legenda clubului, Sergen Yalcin. "Vulturii" îl vor pe "Il Luce" pe postul de consultant, după ce acesta a refuzat postul de director sportiv.

Emre Kocadag, oficial al lui Beşiktaş, a vorbit în presa din Turcia şi a dezvăluit postul pe care este aşteptat Mircea Lucescu la Beşiktaş. "Il Luce" e dorit de formaţia de pe Vodafone Arena pe postul de consultant, după ce românul a refuzat să fie director sportiv, de teamă că va umbri munca antrenroului nou numit, Sergen Yalcin.

Mai precis, turcii vor ca Mircea Lucescu să se ocupe de academia clubului şi de tinerii cu potenţial, pentru a realiza un proiect similar celui de la Sahtior.

"Ştim structurile clubului de la Şahtior, îl vrem pe Lucescu ca un creator de fotbal în această direcţie. Nu va veni ca director peste antrenorul Sergen Yalçın. Vom vorbi cu Mircea Lucescu. Este foarte important şi dacă el poate sta la Istanbul o perioadă mai lungă. Lucescu vă evalua toate aceste lucruri şi va lua o decizie", a declarat Emre Kocadag, conform site-ului spor.haber7.com.

Lucescu este cel care a cucerit titlul de campioană a Turciei cu Beşiktaş în anul centenarului - mai are în palmares un alt titlu cu Galatasaray, echipă cu care a câştigat şi Supercupa Europei în 2000. Ultima experienţă ca antrenor a lui Mircea Lucescu e legată tot de Turcia. "Il Luce" a fost selecţionerul naţionalei Turciei în perioada august 2017 - februarie 2019.

  • 2 - doi ani a antrenat-o Mircea Lucescu pe Beşiktaş, între 2002 şi 2004.
  • 1 - un titlu a câştigat Mircea Lucescu pe banca lui Beşiktaş, în 2003.

Afla mai multe despre: mircea lucescubesiktas 

viewscnt
Articole similare