Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat să meargă la FCSB, a semnat cu CFR, dar încă nu s-a impus. Dan Petrescu: ”Trebuie să prindă mai mult timp cu mine”

A refuzat să meargă la FCSB, a semnat cu CFR, dar încă nu s-a impus. Dan Petrescu: ”Trebuie să prindă mai mult timp cu mine”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că Alex Paşcanu are nevoie de timp pentru a se adapta, mai ales că CFR Cluj este prima echipă de seniori din cariera sa. Fundaşul de 21 de ani a fost transferat de la Leicester U23.

Alexandru Paşacanu a semnat cu CFR Cluj la începutul campionatului, după ce a fost ofertat şi de FCSB, însă n-a reuşit încă să-şi câştige locul de titular. Dan Petrescu spune că Paşcanu trebuie să aibă răbdare şi, probabil, va ajunge şi titular. Antrenorul lui CFR Cluj susţine că l-ar putea juca inclusiv pe postul de fundaş lateral:

”Paşcanu nu trebuie judecat după un meci. A jucat un meci la CFR. El nu a jucat la seniori nicăieri în cariera lui. A jucat doar la Leicester echipa a doua. Campionatul României nu se compară cu campionatul din Anglia, liga a doua. Botoşani are echipă bună şi Paşcanu a avut doar începutul de meci ezitant, după care eu zic că a făcut un meci bun. Sperăm ca Paşcanu, în viitor, să prindă un loc de titular ori în centru, ori pe benzi, pentru că el poate să joace şi fundaş lateral. Trebuie să prindă mai mult timp cu mine. Eu acum voiam să îl bag să îl văd şi eu şi a plecat. Cu Paşcanu nu am avut timp de nimic, să îl cunosc mai bine şi nu a jucat decât un meci întreg, cel cu Botoşani”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare