Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A refuzat să preia pe Dinamo, acum a şi învins-o. Viorel Moldovan: "Am dat dovadă de mare caracter"

A refuzat să preia pe Dinamo, acum a şi învins-o. Viorel Moldovan: "Am dat dovadă de mare caracter"

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a reuşit prima victorie în acest sezon, aseară, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, scor 3-2 (2-0), într-o partidă din etapa a Vl-a a Ligii l de fotbal. Golurile au fost marcate de Neguţ (min. 19), Leca (min. 45+3), Cherchez (min. 65 - penalty), respectiv Montini (min. 54) şi Nistor (min. 82)

Viorel Moldovan exultă după prima victorie obţinută de echipa sa, Chindia Târgovişte, în Liga l. Şi nu a fost una oarecare, ci obţinută în faţa unui greu al fotbalului românesc. Un greu din care a mai rămas doar numele, fiindcă Dinamo este mai aproape de retrogradare decât de play-off. Asta nu ştirbeşte din meritele formaţiei lui Viorel Moldovan, care s-a mobilizat exemplar şi a muncit serios pentru a obţine cele trei puncte.

"Am fost senzaţionali. Asta e echipa pe care mi-o doresc. Am dat dovadă de mare caracter, de orgoliu. Am lucrat toată săptămâna la aspectul psihologic, i-am simţit montaţi pentru că trebuia să vină şi această victorie. Aveam nevoie ca de aer de această victorie şi a venit. Consider că am făcut un joc excelent, am pus presiune pe adversar, am făcut un pressing ofensiv, chiar ultraofensiv în unele momente. Nu este uşor să faci asemenea pressing, faci multă risipă de enegie. Dar am fost recompensaţi pentru că am reuşit să marcăm", a spus Viorel Moldovan, la conferinţa de presă de după partidă.

În urmă cu câteva săptămâni, Viorel Moldovan a fost la un pas să ajungă pe banca tehnică de la Dinamo, însă situaţia tensionată din tabăra "câinilor" l-a determinat să rămână alături de proiectul de la Târgovişte. Runda viitoare, Chindia se va deplasa în Copou, pentru partida cu Poli Iaşi, programată vineri, 23 august, de la ora 18. În clasament, Chindia Târgovişte a urcat pe locul 12, cu patru puncte, în timp ce Dinamo este ultima, cu trei puncte. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare