Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A renunţat Craiova prea uşor la el? A plecat, s-a transformat din nou în golgheter, iar chinezii oferă milioane pe el

A renunţat Craiova prea uşor la el? A plecat, s-a transformat din nou în golgheter, iar chinezii oferă milioane pe el
Comentarii

Adus la Craiova în perioada Gheorghe Mulţescu, vârful în vârstă de 31 de ani nu a reuşit să impresioneze. A bifat doar 5 partide, fără să marcheze apoi a plecat la FK Krupa în ţara sa natală. Din iulie joacă la Velez Mostar şi o face senzaţional.

Nusmir Fajic a fost adus gratis de olteni după ce atacantul bosniac bifase o experienţă nereuşită în China. În tricoul alb-albastru, Nusmir a debutat pe 11 februarie 2017 la înfrângerea suferită de Universitatea, 0-1 la Botoşani. În cele 5 meciuri jucate pentru formaţia fanion a Olteniei Nusmir Fajic nu şi-a trecut în palmares decât o pasă decisivă în partida cu Gaz Metan Mediaş.

Şi-a reziliat contractul cu gruparea olteană şi s-a întors la Krupa, în Bosnia Herţegovina. A marcat de şapte ori în 19 meciuri, iar în iulie a semnat cu Velez Mostar. Aici lucrurile s-au schimbat total. Fajic a reuşit să-şi recâştige statutul de golgeter şi în 1.260 de minute a reintrat pe radarul formaţiilor din China.

18 goluri în 15 meciuri şi 3 pase decisive are Nusmir Fajic la Velez Mostar.

Din ianuarie s-ar putea reîntoarce în China. Dalian este gata să ofere 1.5 milioane de euro pentru un transfer imediat. Formaţia din liga a doua chineză este antrenată de bosniacul Dzelaludin Muharemovic (48 de ani) antrenor care s-a arătat interesat de Nusmir la recomandarea lui Nenad Starovlah.

Afla mai multe despre: nusmir fajicu craiova 

viewscnt
Articole similare