Experiențe împreună.
You are here:

A renunţat Gică Hagi prea uşor la el? ”Noul Eto'o” impresionează acum în Belgia şi este dorit în La Liga

A renunţat Gică Hagi prea uşor la el? ”Noul Eto'o” impresionează acum în Belgia şi este dorit în La Liga

Farul Constanța

Comentarii

Fabrice Olinga a ajuns în iunie 2015 la Viitorul Constanţa. Nu a impresionat în România şi a plecat din Liga 1 fără să bifeze un meci oficial.

Comparat cu legendarul camerunez Samuel Eto'o a ajuns în România împrumutat de Apollon Limassol, deşi a fost la un pas de un transfer la Sampdoria.

N-a fost o alegere inspirată, pentru că în România, Fabrice Olinga, cel mai tânăr marcator din istoria campionatului spaniol de fotbal, nu a apucat să joace vreun meci oficial. Chiar dacă transferul său a fost unul care a ridicat suspiciuni, Hagi ar fi avut posibilitatea să-l folosească la Viitorul.

Camerunezul a plecat din România şi a ajuns între timp în Belgia, la Mouscron, fosta echipă a lui Mircea Rednic. Dacă în sezonul trecut nu a jucat prea mult pentru belgieni, Olinga a început acest campionat în forţă. El are 1 gol şi 2 pase decisive în primele 421 de minute disputate în stagiunea 2019-2020 de Jupiler League.

În vârstă de 23 de ani, Fabrice Olinga a fost convocat încă din 2012 la naţionala Camerunului, pentru care a marcat un gol împotriva reprezentativei statului Capului Verde. Olinga a trezit interesul unor cluburi din Spania, acolo unde ar putea ajunge în iarnă.

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...