Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A renunţat Gică Hagi prea uşor la el? ”Noul Eto'o” impresionează acum în Belgia şi este dorit în La Liga

A renunţat Gică Hagi prea uşor la el? ”Noul Eto'o” impresionează acum în Belgia şi este dorit în La Liga

Farul Constanța

Comentarii

Fabrice Olinga a ajuns în iunie 2015 la Viitorul Constanţa. Nu a impresionat în România şi a plecat din Liga 1 fără să bifeze un meci oficial.

Comparat cu legendarul camerunez Samuel Eto'o a ajuns în România împrumutat de Apollon Limassol, deşi a fost la un pas de un transfer la Sampdoria.

N-a fost o alegere inspirată, pentru că în România, Fabrice Olinga, cel mai tânăr marcator din istoria campionatului spaniol de fotbal, nu a apucat să joace vreun meci oficial. Chiar dacă transferul său a fost unul care a ridicat suspiciuni, Hagi ar fi avut posibilitatea să-l folosească la Viitorul.

Camerunezul a plecat din România şi a ajuns între timp în Belgia, la Mouscron, fosta echipă a lui Mircea Rednic. Dacă în sezonul trecut nu a jucat prea mult pentru belgieni, Olinga a început acest campionat în forţă. El are 1 gol şi 2 pase decisive în primele 421 de minute disputate în stagiunea 2019-2020 de Jupiler League.

În vârstă de 23 de ani, Fabrice Olinga a fost convocat încă din 2012 la naţionala Camerunului, pentru care a marcat un gol împotriva reprezentativei statului Capului Verde. Olinga a trezit interesul unor cluburi din Spania, acolo unde ar putea ajunge în iarnă.

Afla mai multe despre: fabrice olinga 

viewscnt
Articole similare