Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A renunţat la fotbal! Un fost jucător de la Dinamo rupe tăcerea: „A fost un semn de la Dumnezeu”

A renunţat la fotbal! Un fost jucător de la Dinamo rupe tăcerea: „A fost un semn de la Dumnezeu”

Superliga

Comentarii

Slavko Perovic a semnat cu Dinamo în vara anului 2019, însă după o scurtă perioadă petrecută în Ştefan cel Mare şi-a reziliat contractul. Perovic nu a mai primit viza medicală.

Lui Perovic, doctorii i-au depistat anumite probleme cardiace şi l-au sfătuit să-şi încheie cariera fiindcă îşi pune viaţa în pericol.

Întrebat despre episod, sârbul a declarat pentru playsport.ro: Anul trecut a fost foarte greu, acele două luni de aşteptare a vizei medicale. Ştiam că sunt apt fizic, dar nu puteam să ajut echipa.  Poate Dinamo mi-a făcut un bine în cele din urmă. Poate a fost un semn de la Dumnezeu ca eu să renunţ la fotbal la doar 31 de ani şi să am mai mult timp pentru familia mea”.
Perovic s-a retras din activitatea de fotbalist la doar 31 de ani. „Am fost furios pentru că fotbalul e viaţa mea…Această anomalie pe care o aveam eu este cunoscută în fotbal, dar în Serbia şi în Turcia, pe unde am jucat, nu mi s-a interzis niciodată să evoluez. Niciun doctor nu mi-a spus să mă opresc de la efort. Poate cei din România sunt mai avansaţi. Nu ştiu, acum e totul la trecut”, a mai adăugat fotbalistul.

Perovic, fostul jucător de la Dinamo, are de recuperat 5 salarii, ceea ce înseamnă peste 20.000 de euro, dar încă nu a apelat la justiţie, manifestând înţelegere pentru club. „Aştept ca oamenii din club să îşi onoreze promisiunile. Ţin la Dinamo şi nu vreau să merg la FIFA! Sper în corectitudine”, a mai conchis Perovic.

La 10 cluburi a evoluat Slavko de-a lungul timpului: FK Radnicki, FK Srem, Steaua Roşie Belgrad, Napredak, FK Rad, Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor, Istanbulspor şi Dinamo.

  • 8 goluri în 19 meciuri are Perovic la Dinamo


 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare