Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A renunţat la salariul superior oferit de FCSB şi a semnat cu CFR Cluj! Gigi Becali nu l-a convins şi ajunge lângă Dan Petrescu

A renunţat la salariul superior oferit de FCSB şi a semnat cu CFR Cluj! Gigi Becali nu l-a convins şi ajunge lângă Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut parte de zile agitate, iar conducerea încearcă să liniştească atmosfera de la echipă. Nelu Varga a considerat că Dan Petrescu e antrenorul potrivit, după plecarea lui Marius Şumudică, iar noul principal primeşte şi transferuri. Deja, un fotbalist important a semnat pe trei ani, după ce a refuzat FCSB.

Se anunţă schimbări la campioana României, după demiterile dictate de Nelu Varga. Marius Şumudică şi Marian Copilu sunt cele mai importante nume îndepărtate din club. Dan Petrescu a negociat cu patronul inclusiv venirea unui preşedinte în club. Conform ultimelor informaţii, Varga a refuzat o cerinţă a "Bursucului". 

Mihai Bordeianu a semnat pe trei ani cu CFR Cluj. FCSB i-a oferit un salariu superior

În schimb, omul de afaceri nu s-a împotrivit transferurilor cerute de fostul fundaş lateral. Mai mult, CFR Cluj s-a luptat cu FCSB pentru revenirea unui jucător important în Gruia. 

Conform Look Sport, mijlocaşul Mihai Bordeianu, omul care a oferit siguranţă pe faza defensivă în ultimii ani, a semnat pe trei ani cu CFR Cluj. Fostul internaţional român şi-a rezolvat situaţia la Al Qadisiyah, unde fusese vândut, şi a ajuns în Cluj încă din urmă cu câteva zile. 

  • 4 titluri de campion are Bordeianu cu CFR Cluj şi 2 Supercupe ale României

Mihai Stoica a recunoscut că FCSB a intrat în cursa pentru Bordeianu. Sursa citată a anunţat că Edward Iordănescu a acceptat ca jucătorul să vină la FCSB, unde a fost ademenit de Gigi Becali cu un salariu superior, de 22.000 de euro pe lună. Doar că pentru fotbalistul de 29 de ani nu au contat banii şi a semnat cu campioana României. 

De asemenea, Bogdan Mara ar urma să revină în club, unde va ocupa funcţia de director sportiv. 

Cornel Dinu a dezvăluit, în cadrul emisiunii Minutul 91, cum va fi viaţa jucătorilor de la CFR Cluj în mandatul "Bursucului". 

Edi Iordănescu aşteaptă jucători la FCSB

Fiul fostului selecţioner tocmai a fost învins de CFR Cluj cu 4-1 şi, pentru a redresa situaţia, îşi doreşte să nu mai piardă fotbalişti din lot. De altfel, Gigi Becali negociază trei transferuri în această perioadă. Claudiu Keşeru e primul de pe listă care se alătură FCSB-ului, după ce a plecat, oficial, de la Ludogoreţ. 


Încă un stadion modern în România! Gică Hagi şi Gică Popescu, chemaţi la discuţii pentru investiţia majoră pregătită | FOTO

Afla mai multe despre: cfr clujmihai bordeianufcsbgigi becalinelu vargatransferuri cfr clujdan petrescumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare