Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A reuşit CFR cel mai bun transfer al iernii? Cătălin Munteanu: "Sigur va juca foarte bine!" Cum vede lupta la titlu

A reuşit CFR cel mai bun transfer al iernii? Cătălin Munteanu: "Sigur va juca foarte bine!" Cum vede lupta la titlu

Superliga

Comentarii

Cătălin Munteanu spune că lupta pentru titlu se va da în trei în acest sezon, fiind extrem de greu să aleagă o favorită la titlu dintre CFR, FCSB şi Craiova.

Fostul mijlocaş laudă CFR-ul pentru transferul lui George Ţucudean şi e convins că atacantul venit de la Viitorul se va impune şi în Gruia.

"Nu există nicio favorită certă la titlu în acest moment, iar lupta se va da în play-off. Nu cred că se va desprinde CFR şi chiar dacă ar lua avans, punctele se vor înjumătăţi în play-off. Nu va fi o diferenţă mare între prima şi a doua clarasă. Eu cred că CFR, Steaua şi chiar Craiova, care e o echipă surpriză a campionatului, se vor lupta pentru titlu.

Ţucudean e un transfer reuşit pentru CFR. A jucat foarte bine anul trecut, a câştigat campionatul şi a marcat goluri la Viitorul. A debutat şi la naţională, deci este un jucător într-o formă foarte bună şi care va juca sigur foarte bine şi la CFR.

Costache e un jucător bun, de viitor. Acum nu ştiu cum se va acomoda acolo, în alt oraş, el fiind un jucător tânăr. Cred că îl va ajuta şi regula U21
", a declarat Cătălin Munteanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: catalin munteanutucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare