Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A revenit cu ghinion la FCSB după ce "dispăruse" din 2018! Fotbalistul a greşit decisiv la golul înscris de Basel în primul amical al iernii

A revenit cu ghinion la FCSB după ce "dispăruse" din 2018! Fotbalistul a greşit decisiv la golul înscris de Basel în primul amical al iernii

Fotbal intern

Comentarii

Marko Momcilovici (32 de ani) a fost introdus în repriza a doua a amicalului FCSB - FC Basel, scor 0-1, dar fundaşul a greşit decisiv la golul marcat de elveţieni pe final.

FCSB - FC Basel 0-1

FCSB a disputat primul meci de pregătire împotriva lui Basel la Marbella Football Center, dar elevii lui Bogdan Argeş Vintilă au pierdut, după ce Zhegrova a marcat superb în minutul 85. 

Fotbalistul lui Basel a pătruns din partea dreaptă a apărării, din zona lui Momcilovici, l-a depăşit pe sârb printr-un procedeu spectaculos şi a marcat la colţul lung. Marko a fost spectator şi a demonstrat că încă are nevoie de timp pentru a se adapta, după accidentarea gravă suferită. 

Marko Momcilovici, pe lista neagră la FCSB

Gigi Becali a alcătuit lista plecărilor, iar pe aceasta se regăseşte şi fundaşul sârb, care nu a mai jucat din august 2018, dintr-o partidă cu Hajduk Split, din turul 3 preliminar Europa League. 

Fundaşul nu şi-a mai revenit din acel moment, s-a reaccidentat şi se pare că FCSB se va despărţi de el la finalul acestui sezon, deşi a fost luat în cantonamentul din această iarnă.

 

Afla mai multe despre: fcsbmarko momcilovicgigi becalimarko momcilovic accidentare 

viewscnt
Articole similare