Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A revenit cu poftă de gol de la Euro. Nedelcearu, marcator la primul său meci pentru FC Ufa în stagiul din Austria VIDEO

A revenit cu poftă de gol de la Euro. Nedelcearu, marcator la primul său meci pentru FC Ufa în stagiul din Austria VIDEO

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu a revenit cu poftă de joc de la Europeanul Sub-21 de ani. Semifinalist la turneul final din Italia, Nedelcearu a beneficiat de scurtă vacanţă, iar de câteva zile s-a alăturat echipei sale în cantonamentul din Austria.

La primul său meci pentru FC Ufa din stagiul din Austria, Nedelcearu şi-a făcut loc pe lista marcatorilor. A înscris penultimul gol al echipei sale în victoria cu 9-1 în faţa celor de la Wacker Insbruck, echipă retrogradată în liga secundă la finalul sezonului recent încheiat din Bundesliga.

Pe lista marcatorilor în meciul cu Wacker Insbruck şi-a făcut loc şi Cătălin Carp, internaţionalul moldovean fost la CFR Cluj, la FCSB şi la Viitorul.

Nedelcearu a intrat în cantonament cu FC Ufa, dar startul noului sezon ar putea să-l prindă departe de actuala sa echipă. Zenit St. Petersburg şi AS Roma sunt două dintre echipele interesate de transferul lui Nedelcearu.

"Înainte de acest turneu final, toţi ne-am gândit că este o şansă unică în viaţă şi de acum încolo ni se pot schimba carierele. Ne-am gândit, am şi glumit despre asta, să dăm tot ce avem mai bun, ca să putem să plecăm la echipe bune", a declarat Nedelcearu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: ionut nedelcearugolvideoamicalfc ufa 

viewscnt
Articole similare