Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A revenit în Liga 1 după aproape 10 ani în Italia şi se declară mulţumit de ceea ce a găsit: ”Nivelul e bun!”

 A revenit în Liga 1 după aproape 10 ani în Italia şi se declară mulţumit de ceea ce a găsit: ”Nivelul e bun!”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Nicolao Manuel Dumitru Cardoso (27 de ani) a revenit în Liga 1 la Gaz Metan Mediaş. Fostul fotbalist de la Napoli a marcat împotriva lui FC Voluntari.

Nicolao Dumitru a deschis scorul în partida FC Voluntari - Gaz Metan (0-3), apoi a reuşit şi o pasă de gol pentru noua sa formaţie. La finalul meciului s-a declarat încântat de ceea ce a găsit la revenirea în Liga 1: ”Mă bucur că am putut să ajut echipa. Nu cred că am jucat aşa de bine, dar am dat un gol şi un assist şi asta e cel mai important. Nivelul e bun. Dacă joci cu organizare, cu viteză, poţi să ai succes. Clubul e foarte ambiţios, Edi e foarte ambiţios şi eu am venit să mă relansez ca fotbalist. Am avut doi ani foarte grei şi lumea nu îşi aminteşte de tine dacă nu joci” a spus Dumitru la finalul meciului.

Fostul fotbalist de la Napoli şi-a adus aminte de confruntarea din cupele europene dintre fosta sa echipă şi Steaua: ”Da, am jucat şi au trecut nouă ani cred, 2010. A trecut mult timp” a rememorat Nicolao Dumitru.

În cariera sa, Dumitru a evoluat la formaţii ca Napoli, Empoli, Nottingham Forest, Livorno, Ternana sau Reggina. Este pentru prima dată când fotbalistul cu origini române, născut în Suedia şi fost internaţional de tineret al Italiei evoluează pentru un club din România. 

Afla mai multe despre: nicolao dumitru 

viewscnt
Articole similare