Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A revenit într-un loc unde era ca şi cum ar fi în concediu". Reacţia lui Vintilă despre revenirea lui MM la FCSB

"A revenit într-un loc unde era ca şi cum ar fi în concediu". Reacţia lui Vintilă despre revenirea lui MM la FCSB

Superliga

Comentarii

Bogdan Vintilă (47 de ani) a reacţionat şi el la revenirea lui Mihai Stoica (54 de ani) şi l-a pus, fără să vrea, într-o lumină proastă pe noul şi vechiul oficial al vicecampioanei României.

Bogdan Vintilă (47 de ani) a reacţionat şi el la revenirea lui Mihai Stoica (54 de ani) şi l-a pus, fără să vrea, într-o lumină proastă pe noul şi vechiul oficial al vicecampioanei României. Referindu-se la perioada scurtă petrecută de MM departe de FCSB, antrenorul a spus că "s-a întors într-un loc în care era ca şi cum ar fi fost în concediu", dar probabil ceea ce a vrut să spună Vintilă e că Stoica s-a întors la FCSB după un scurt "concediu".
 
Mihai Stoica s-a întors la FCSB, după doar patru luni petrecute departe de echipă, şi a spus că se simte ca şi cum nu ar fi plecat niciodată. Bogdan Vintilă a reacţionat şi el la întoarcerea lui MM la echipă şi, fără să-şi dea seama, a spus că e ca şi cum fostul director sportiv ar fi în concediu când e la FCSB. Cel mai probabil, Vintilă s-a referit la faptul că Stoica s-a întors să facă parte din nou din staff-ul FCSB, după o perioadă scurtă de "concediu". 
 
Vintilă a spus că se înţelege foarte bine cu Mihai Stoica şi, până acum, lucrurile nu s-au schimbat faţă de perioada Narcis Răducan: "A revenit într-un loc unde era ca şi cum ar fi fost în concediu. Totul e normal, nu e foarte mult schimbat. Eu nu ştiu cum era cu dânsul înainte, dar acum, de când a venit, lucrurile sunt în regulă, la fel cum erau şi cu Narcis. Ne înţelegem foarte bine", a spus Bogdan Vintilă, antrenorul FCSB, în conferinţa de presă dinaintea meciului FCSB - Astra, de sâmbătă (20:30), de pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 1.
 
Mihai Stoica a plecat de la FCSB la începutul lunii august, invocând motive personale. La scurt timp plecarea lui MM, Bogdan Vintilă a fost instalat ca antrenor al FCSB, înlocuindu-l pe Bogdan Andone.
 

Afla mai multe despre: bogdan vintilamihai stoicareactierevenirefcsb 

viewscnt
Articole similare