Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A rupt lanţul celor patru înfrângeri consecutive şi a anunţat că vrea să rămână antrenor la Petrolul! "Sunt la licenţa PRO acum"

A rupt lanţul celor patru înfrângeri consecutive şi a anunţat că vrea să rămână antrenor la Petrolul! "Sunt la licenţa PRO acum"

Petrolul

Comentarii

Florin Stîngă asigură interimatul după plecarea lui Florin Pîrvu, iar noul antrenor de la Petrolul a recunoscut că este pregătit să rămână pe banca tehnică.

Poate fi surpriza de pe banca celor de la Petrolul! A anunţat că vrea să continue

Petrolul Ploieşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în ultimul meci al primei etape din play-out-ul Superligii. Jair a deschis scorul în minutul 61, cu un voleu din afara careului şi a rupt blestemul celor patru înfrângeri consecutive. 

Florin Stîngă a comentat meciul şi nu şi-a ascuns intenţia de a continua pe banca tehnică. 

"Am reuşit să gestionăm bine jocul. Strategia pentru acest meci ne-a dus către cele trei puncte. Am fost o echipă de când am ieşit pe teren şi până la final.

Aici la Petrolul am fost antrenor secund. Am fost antrenor principal 7-8 ani în ligile inferioare. Sunt la licenţa PRO acum. Dacă cei din conducere cred că pot să rămân, o voi face cu mare plăcere. Mă simt onorat şi împlinit că am putut să antrenez echipa la acest meci.

Ar fi frumos să terminăm play-out-ul pe primul loc, foarte bine pentru noi. Avem multe lucruri de îmbunătăţit. Dacă la finalul campionatului vom fi acolo, vom fi fericiţi.

Sunt convins că putem face lucruri frumoase. A fost o perioadă grea, foarte grea, dar a meritat. Eu personal deja o să mă gândesc la meciul cu Dinamo", a declarat Florin Stîngă, după cele 90 de minute de la Ploieşti. 

Ploieştenii au ajuns la 21 de puncte, ocupând locul 4 în play-out. FCU Craiova este pe locul 7, cu 16 puncte, la doar un punct peste Dinamo şi două peste FC Voluntari.

Afla mai multe despre: florin stîngăflorin stîngă petrolul 

viewscnt
Articole similare