Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ”rupt norii” în Serie A, în acest sezon. Fotbalistul român care a devenit tot mai interesant în campionatul Italiei

A ”rupt norii” în Serie A, în acest sezon. Fotbalistul român care a devenit tot mai interesant în campionatul Italiei

Stranieri

Comentarii

Un fotbalist român atrage tot mai mult atenţia în Serie A şi a intrat în acest început de sezon într-un clasament onorabil.

În ultimul deceniu, România a avut foarte puţini jucători care au lăsat o impresie bună în TOP 5 cele mai bune campionate din fotbalul european.

Acum, ne putem mândri însă cu un fotbalist care este în continuă creştere şi atrage tot mai mult atenţia în Serie A.

Ce român atrage tot mai mult atenţia în Serie A şi ce performanţă a reuşit până acum

Principalele campionate ale Europei sunt o provocare tot mai grea pentru jucătorii români. Cum fotbalul românesc a fost într-o cădere continua, am avut tot mai puţini jucători care au reuşit să se impună în TOP 5 ligi din Europa.

Însă avem un reprezentat din noua generaţie de jucători care atrage tot mai mult atenţia în Serie A. Este vorba despre Răzvan Marin, care este într-o creştere continuă.

Anul trecut, Răzvan Marin a fost împrumutat de Cagliari de la Ajax Amsterdam, după ce internaţionalul român n-a reuşit să se impună în Olanda. A fost însă un pas înainte făcut de Marin.

Mijlocaşul de 25 de ani a început să joace tot mai mult la Cagliari şi a devenit jucător de bază în echipa din Sardinia.

Drept urmare, Cagliari a activat în vară clauza pentru transferul definitiv de la Ajax, în valoare de 10 milioane de euro. Răzvan Marin a devenit astfel al patrulea cel mai scump jucător din istoria lui Cagliari.

Şi încrederea pe care a primit-o a meritat. Răzvan Marin are un început foarte bun de sezon şi s-a impus în grupul celor mai importanţi jucători din Serie A.

Potrivit calciocasteddu.it, Răzvan Marin face parte dintr-un grup de jucători care au evoluat în toate partidele din Serie A, din acest sezon. În acest clasament au fost excluşi portarii, care sunt recunoscuţi pentru continuitate.

În ciuda rezultatelor slabe ale echipei, Răzvan Marin şi-a păstrat postul de titular şi a fost integralist în toate cele 7 etape scurse din acest sezon al Serie A.

Doar alţi 10 jucători din campionatul Italiei au mai atins această performanţă, în acest sezon: Medel (Bologna), Candreva (Sampdoria), Nikolaou (Spezia), Becao (Udinese), Yoshida (Sampdoria), Di Lorenzo (Napoli), Ceccaroni (Venezia), Mancini (AS Roma), Skriniar (Inter Milano) şi Koulibaly (Napoli).

În cele 7 apariţii în Serie A, Răzvan Marin a avut 3 assist-uri şi evoluţiile sale au fost lăudat aproape după fiecare partidă.

”Am zis că Ianis şi cu Răzvan Marin o să facă diferenţa la echipa naţională uite că deja o fac”, Florin Cernat, fost internaţional român.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare