Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A sărit să-l lovească pe Gică Hagi, apoi a dispărut subit din peisajul fotbalului românesc. Situaţia incredibilă în care a ajuns

A sărit să-l lovească pe Gică Hagi, apoi a dispărut subit din peisajul fotbalului românesc. Situaţia incredibilă în care a ajuns
Comentarii

Un episod neplăcut avea să şocheze fotbalul românesc, în urmă cu doi ani de zile, la finalul unui meci de campionat dintre FC Viitorul Constanţa şi "U" Craiova. Atacantul oltenilor, Rambe, i-a băgat mâna-n gât lui Gică Hagi, iar de acolo s-a iscat o bătaie în toată regula.

La finalul partidei din 2017, Gică Hagi a intrat pe teren şi i-a făcut semn de "dislike" lui Rambe, apoi şi-a văzut de drum. Jucătorul din Capul Verde nu a reacţionat pe moment. Hagi s-a îndreptat către mijlocul terenului acolo unde lua contur un mic meleu între jucătorii celor două echipe. În încercarea de a-i despărţi, Hagi s-a trezit cu "neplăcutul" Rambe pe urmele sale. Masivul atacant l-a împins brusc pe Hagi, moment în care s-a iscat o bătaie în toată regula.

După acest episod, Gică Hagi a tunat: "Străini care vin în România au venit să mă înjure. Măcar să fie străini de valoare, dar nu sunt. Şi Madson ăla ne-a înjurat. Sunt nişte străini care vin la noi şi ne înjură. Nu se poate aşa ceva. Străinii să vină să joace fotbal, să arate că sunt mai buni decât ai noştri. Asta să facă, nu să vină să înjure. Au câte 10 kilograme în plus şi ei vin la noi, în România şi ne înjură. Să vină un jucător care nici nu ştiu de unde este, să vină la mine să mă înjure...Să vină străini mai buni decât ai noştri, nu să aibă 200 de kilograme. Zici că n-au dormit 3 zile. A jucat 30 de meciuri şi a dat un şut pe poartă. Să se ducă la el să înjure şi să sară la bătaie. Păi să vină în România să ne bată? Chiar aşa? Să se ducă Benzar în Brazilia să-i pună mâna în gât lui Romario (n.r. Rambe este din Insulele Capului Verde)... cum ar fi?"

La scurt timp după cele întâmplat, formţia din Bănie a anunţat că i-a reziliat contractul atacantului din Capul Verde. Reuşea să-şi găsească rapid angajament, la formaţia de primă ligă angoleză, 1º de Agosto. Jucătorul de 29 de ani nu şi-a găsit pofta de joc nici pe continentul african, iar angolezii i-au reziliat rapid contractul în iarna anului 2018. De atunci, Rambe este liber de contract, iar cariera sa fotbalistică pare că s-a încheiat, subit, la doar 29 de ani. Rambe rămâne cu cinci partide în tricoul naţionalei Capului Verde, acolo unde a jucat alături de Varela sau Heldon.

Cota sa de piaţă a rămas, în continuare, la 250.000 de euro.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare