Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A scăpat de Mandorlini, iar acum o avertizează pe FCSB. Deac: "Sincer, eu nu mă gândesc că terminăm pe locul 2"

A scăpat de Mandorlini, iar acum o avertizează pe FCSB. Deac: "Sincer, eu nu mă gândesc că terminăm pe locul 2"

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a debutat cu o victorie la scor pe banca CFR-ului. Clujenii s-au impus cu 4-1 în meciul cu FC Voluntari.

Odată cu schimbarea de antrenor, Ciprian Deac a revenit şi el în echipa de start a ardelenilor. Mijlocaşul de 37 de ani a şi oferit trei pase decisive în victoria echipei sale cu scorul de 4-1.

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm primul meci din acest an, acasă, era important pentru noi, pentru antrenor, pentru publicul de aici. Mai avem mult de muncit, pentru că e o diferenţă mare între noi şi primul loc, dar mai sunt multe etape, mai e şi play-off-ul, vom vedea.

S-a schimbat sistemul, s-au schimbat şi câţiva jucători, mai avem nevoie de timp, dar eu cred că echipa a arătat bine în acest meci. Vă spun sincer, nu mă gândesc la locul al doilea, sper că la fel gândesc şi colegii mei.

Aceasta este mentalitatea clubului. Vom lupta până la capăt, până când matematic nu vom mai avea şanse, dar după jocul din acest meci cred că putem reveni. E o diferenţă mare, dar se vor înjumătăţi punctele, campionatul e lung" , a declarat Ciprian Deac.

CFR Cluj - FC Voluntari 4-1

CFR Cluj a învins-o, luni seară, pe teren propriu, scor 4-1, pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor.

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar au deschis scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a marcat şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1.

Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

În clasamentul Superligii, CFR are 39 de puncte şi a revenit pe locul secund, iar FC Voluntari rămâne cu 25 de puncte şi se află pe locul 14.

  • CFR CLUJ: R. Sava – C. Manea, Boben, M. Ilie, Mamic - Muhar, Keita, Tachtsidis (El Kaddouri 78) – Deac (R. Filip 86), Bîrligea (Peter Michael 71), Otele (Fica 86). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, C. Paz, Matricardi - Boboc, Raţa (Aliji 78), Crepulja, Carnat (Dumiter 69) - A. Ciobanu (Droppa 78), Nemec (D. Florea 88), R. Popescu (D. Andrei 69). ANTRENOR: Marin Dună

Afla mai multe despre: deaccfr clujadrian mutu 

viewscnt
Articole similare