Experiențe împreună.
You are here:

A scăpat pe net numele câştigătorului Balonului de Aur? FOTO | O listă cu voturi a devenit virală. Cine ar fi luat trofeul

A scăpat pe net numele câştigătorului Balonului de Aur? FOTO | O listă cu voturi a devenit virală. Cine ar fi luat trofeulgalerie foto
Comentarii

Câştigătorul Balonului de Aur 2021 ar fi ajuns din greşeală pe internet, după ce o poză cu clasamentul final a ajuns să circule pe reţelele de socializare.

Faţă de anii trecuţi, lupta pentru Balonul de Aur 2021 este foarte strânsă. Principalii favoriţi erau Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema, Jorginho, N'Golo Kante şi Mohammed Salah.

Votul s-ar fi încheiat în urmă cu două zile şi acum circulă pe net cu clasamentul final pentru Balonul de Aur 2021.

Se ştie deja cine a câştigat Balonul de Aur 2021?

Gala în cadrul căreia va fi înmânat Balonul de Aur 2021 a fost programată pentru data de 29 noiembrie, în cazul unei ceremonii care va avea loc la Paris.

Până acum, cele mai multe Baloane de Aur le-a câştigat Lionel Messi - 6 la număr, urmat de Cristinao Ronaldo - care a luat de 5 ori trofeul.

Ediţia din acest an i-ar putea întări recordul lui Lionel Messi, care a avut câteva performanţe individuale remarcabile. Printre altele, atacantul lui PSG a reuşit să poarte Argentina înspre trofeul Copa America.

Un alt favorit este Robert Lewandowski, cel care a doborât toate recordurile în Germania. Atacantul polonez era principalul favorit la ediţia din 2020, care a fost însă anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Jorginho şi N'Golo Kante pot spera şi ei la trofeu, după ce au câştigat Liga Campionilor cu Chelsea. În plus, Jorginho a luat şi trofeul european cu naţionala Italiei.

O listă care circulă astăzi pe reţelele de socializare ar putea risipi însă orice urmă de suspans.

Votul s-ar fi încheiat pe 25 octombrie şi pe primul loc s-a situat Robert Lewandowski. Podiumul este completat de Messi şi Benzema, în timp ce Jorginho este doar pe locul 5.

Ca un fapt divers, potrivit acestei liste, Cristiano Ronaldo a prins abia poziţia cu numărul 9.

viewscnt
Articole similare