Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A schimbat complet meciul!” Fanii lui Rangers, încântaţi de evoluţia lui Ianis Hagi în Old Firm: ”Fotbalist de clasă! Intrarea sa a făcut diferenţa!”

”A schimbat complet meciul!” Fanii lui Rangers, încântaţi de evoluţia lui Ianis Hagi în Old Firm: ”Fotbalist de clasă! Intrarea sa a făcut diferenţa!”

Stranieri

Comentarii

Rangers a câştigat Old Firm cu scorul de 1-0, în urma unui autogol înscris de McGregor.

Ianis Hagi nu a fost titular în partida derby cu Celtic, dar a fost aruncat în luptă de Steven Gerrard la pauză, în locul lui Roofe.

Imediat după intrarea sa pe teren, românul a avut o primă ocazie de gol, în minutul 50.

Prestaţia românului a fost apreciată de fani. ”A schimbat complet faţa meciului” au reacţionat fanii pe reţelele de socializare.

”Intrarea lui Ianis a făcut diferenţa. Intervenţiile lui Allan McGregor ne-au salvat meciul. Cedric Itten şi-a făcut treaba! Este ireal ce trăim, cu această diferenţă de puncte atât de mare” a completat un alt suporter al lui Rangers.

”Ianis este un fotbalist de mare clasă” a reacţionat un alt fan, pe Twitter. Presa din Spania a notat de asemenea schimbarea făcută de Gerrard la pauză: ”Antrenorul a observat lipsa de mobilitate de la mijlocul terenului şi pentru asta l-a trimis în teren pe Ianis Hagi. Românul a arătat că are o conexiune excelentă cu coechipierii săi şi a schimbat cursul jocului. Cu toate acestea, probabil că cel înlocuit trebuia sa fie Morelos, nu Roofe, care a fost mult mai incisiv în prima parte”.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare