Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A scris istorie pentru Chelsea, dar acum se zbate în mediocritate. Ce veste a primit Michael Essien

A scris istorie pentru Chelsea, dar acum se zbate în mediocritate. Ce veste a primit Michael Essien

Campionate

Comentarii

Michael Essien a ajuns la 35 de ani, este în continuare în activitate, dar trece printr-una dintre cele mai umilitoare experienţe din cariera sa. Fostul mijlocaş al lui Chelsea a fost pus pe liber de Persib Bandung, o echipă care joacă în campionatul Indonesiei.

Mijlocaşul ghanez a câştigat cu Chelsea, în cei 9 ani petrecuţi acolo, Liga Campionilor, două titluri în Premier League, 4 Cupe ale Angliei şi Cupa Ligii Angliei. Un palmares ce ar trebui să fie suficient pentru orice echipă din Indonesia să ţină cu dinţii de un asemenea jucător. Nu însă şi pentru cei de la Persib Bandung.

Potrivit The Sun, Michael Essien a fost pus pe liber de Persib Bandung, echipă cu care semnase în urmă cu un an. Zainuri Hasyim, preşedintele clubului, explică de ce: ”Essien este unul dintre jucătorii pe care nu ne vom baza în sezonul viitor, deoarece vrem să respectăm regulamentul Federaţiei, care ne permite să avem patru străini în lot”.

În sezonul trecut, cu Essien în echipă, Persib a terminat campionatul pe locul 13, din 18 echipe. Mijlocaşul de 35 de ani a jucat în 29 de partide, timp în care a marcat 5 goluri. Essien ar putea rămâne totuşi în Indonesia, unde ar avea ofertă de la Bali United, echipă care anul trecut a terminat pe locul secund, la egalitate de puncte cu campioana Bhayangkara.

Afla mai multe despre: michael essienchelseapersib bandung 

viewscnt
Articole similare