Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A scris istorie şi acum s-ar întoarce ca antrenor. La ce echipă din Spania ţinteşte Cosmin Contra: „E visul meu!”

A scris istorie şi acum s-ar întoarce ca antrenor. La ce echipă din Spania ţinteşte Cosmin Contra: „E visul meu!”

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Contra (45 de ani) a mărturisit că ar fi oricând dispus să o antreneze pe Deportivo Alaves!

Cu Deportivo Alaves, Contra a scris istorie. Fostul selecţioner al României a evoluat în faimoasa finală ale Cupei UEFA din 2001, terminată 4-5 pentru Liverpool.

Dorinţa lui Cosmin Contra:

Este unul dintre visurile mele, să mă întorc la Vitoria. Să sperăm că vor apărea circumstanţele pentru a putea reveni şi a antrena echipa, pentru că m-aş bucura la fel ca în prima zi în care am ajuns ca jucător", a declarat Cosmin Contra, potrivit Radio Marca Vitoria.

  • 80 de meciuri, 8 goluri şi 7 assist-uri a reuşit Cosmin Contra în tricoul lui Alaves

Fostul selecţioner al României are trecute în CV următoarele echipe: Poli Timişoara, Petrolul, Guangzhou, Dinamo, Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon. 

Cu ce se ocupă Cosmin Contra?

Cosmin Contra, după despărţirea de Dinamo, a acceptat să fie observator tehnic UEFA.

Un job cu totul motivant pentru fostul tehnician, care călătoreşte prin toată Europa pentru a urmări mai de aproape meciurile din cupele europene.

„Sunt deja de aproape un an, spre sfârşitul campaniei de Champions League din sezonul trecut am început. Imediat după ce am terminat-o cu Dinamo, cei de la UEFA m-au sunat şi mi-au propus. E clar că în loc să stau acasă, mai bine merg să văd meciuri interesante din Champions League din toată ţara.

Acum am fost la Campionatul Euro U-21. Chiar dacă e mai greu acum, trebuie să ai test Covid când te deplasezi, nu mai contează, când vezi meciuri frumoase ca observator”, a declarat „Guriţă”. 

Afla mai multe despre: dinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare