Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat! City face un ”transfer” important înainte de marele derby cu United

A semnat! City face un ”transfer” important înainte de marele derby cu United

Manchester City

Comentarii

Manchester City şi-a asigurat serviciile lui Raheem Sterling pentru încă 5 ani. Vânat de Real Madrid şi FC Barcelona, fotbalistul a acceptat în cele din urmă oferta salarială a grupării antrenate de Josep Guardiola.

”Sunt foarte fericit să prelungesc şederea mea aici. Felul în care am crescut la City este extraordinar. Am simţit asta din prima clipă de când am ajuns aici. Sunt foarte recunoscător clubului”

1103 minute a jucat Sterling în acest sezon pentru Manchester City. Atacantul a marcat de 7 ori şi a reuşit alte 5 pase decisive pentru coechipierii săi.

Conform presei din Anglia, Raheem Sterling va câştiga acum 300 de mii de lire pe săptămână. Fotbalistul născut la Kingston în Jamaica va încasa astfel un salariu de aproximativ 15 milioane de euro pe an. 

Manchester City - Manchester United, duminică, ora 18:30, pe Telekom Sport 2

Derby-ul oraşului Manchester este în direct pe Telekom Sport 2. Cetăţenii sunt lideri în Premier League, în timp ce United este doar pe locul 7. Pogba & Co au şansa să facă lupta la titlu şi mai interesantă cu o victorie pe Etihad Stadium.

Afla mai multe despre: raheem sterlingmanchester city 

viewscnt
Articole similare