Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat pe 5 ani! Mutare importantă pentru echipa lui Cosmin Olăroiu! Jiangsu a câştigat duelul cu echipa campioană pentru semnătura sa

A semnat pe 5 ani! Mutare importantă pentru echipa lui Cosmin Olăroiu! Jiangsu a câştigat duelul cu echipa campioană pentru semnătura sa

Stranieri

Comentarii

Jiangsu Suning, formaţia pregătită de Cosmin Olăroiu şi-a asigurat serviciile lui Huang Zichang pentru 5 sezoane.

Fotbalistul chinez Huang Zichang (21 de ani) şi-a prelungit contractul cu Jiangsu Suning până în 2023, anunţă transfermarkt.com. Este vorba despre un internaţional de tineret al Chinei, desemnat în sezonul trecut cel mai bun tânăr fotbalist din Super Liga Chineză. Zichang intrase în atenţia campioanei Shanghai SIPG, iar noul contract reprezintă o mutare foarte importantă pentru echipa lui Cosmin Olăroiu.

Fotbalistul care a debutat anul trecut şi în naţionala mare a Chinei a fost achiziţionat de Jiangsu în 2016 de la Şcoala Sportivă din Tianjiabing. În 2017 a fost urcat la nivelul primei echipe a clubului, pentru care a debutat pe 4 martie.

Sosirea lui Olăroiu la Jiangsu l-a propulsat însă pe Huang Zichang la un alt nivel. Tehnicianul român i-a dat un tricou de titular şi jocul puştiului a crescut de la etapă la etapă.

O demonstraţie a încrederii lui Olăroiu în Huang Zichang este şi faptul că cel mai bun tânăr fotbalist al anului din China a fost desemnat de antrenorul român să execute penalty-ul decisiv în Cupa Chinei, într-un meci tranşat de Jiangsu în faţa grupării Tianjin Quanjian.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiuhuang zichangjiangsu suning 

viewscnt
Articole similare