Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat şi Palici I A efectuat vizita medicală şi a intrat în programul de pregătire al dinamoviştilor

A semnat şi Palici I A efectuat vizita medicală şi a intrat în programul de pregătire al dinamoviştilor
Comentarii

Mijlocaşul croat Antun Palici, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat un contract cu FC Dinamo Bucureşti până la 30 iunie 2019.

Antun Palic a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi a intrat, în cantonamentul de la Săftica, în programul de pregătire anunţat de antrenorul principal Vasile Miriuţă.
 
Născut pe 25 iunie 1988, la Zagreb, Antun Palic a mai evoluat la Dinamo în perioada 2015-2017 şi a adunat 73 de meciuri şi 8 goluri pentru echipa din Ştefan cel Mare în toate competiţiile.
 
 1 trofeu a câştigat Palic la Dinamo, Cupa Ligii în 2017, 2-0 în finală cu ACS Poli Timişoara. Noul mijlocaş al echipei din Ştefan cel Mare mai are în palmares titlul de campion şi Cupa Croaţiei cu Dinamo Zagreb în sezonul 2010-2011.
 
4 meciuri a jucat Palic la Mouscron, trei în campionat şi unul în Cupa Belgiei, în prima parte a acestui sezon competiţional.
 
9 este numărul cluburilor la care a evoluat Palic în carieră: Lučko, Croaţia Sesvete, Inter Zapresic, Dinamo Zagreb (toate din Croaţia), AEK Larnaca (Cipru), Bangkok United (Thailanda), Krka (Slovenia), Dinamo Bucureşti şi Mouscron (Belgia).

Afla mai multe despre: antun palicidinamotransfervizita medicalaoficial 

viewscnt
Articole similare