Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A semnat şi Sadio Mane. Câţi bani a plătit Al Nassr pentru a-l aduce pe senegalez lângă Cristiano Ronaldo

A semnat şi Sadio Mane. Câţi bani a plătit Al Nassr pentru a-l aduce pe senegalez lângă Cristiano Ronaldo
Comentarii

Internaţionalul senegalez Sadio Mane s-a despărţit de Bayern Munchen, după doar un sezon în Bundesliga, şi s-a transferat la Al-Nassr, formaţia saudită la care evoluează starul portughez Cristiano Ronaldo.

Mane (31 ani) a semnat un contract pe patru sezoane cu Al-Nassr, a precizat clubul din Saudi Super League pe reţelele de socializare.

Detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost dezvăluite, însă mass-media relatează că Al-Nassr a plătit 40 de milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile atacantului african, care mai avea doi ani de contract cu Bayern.

Sadio Mane s-a transferat anul trecut la Bayern Munchen, după şase sezoane petrecute la FC Liverpool, echipă pentru care a marcat 120 de goluri în 269 de meciuri şi alături de care a câştigat Liga Campionilor, titlul în Premier League, Cupa Angliei, Cupa Mondială a Cluburilor şi Cupa Ligii Angliei.

El a fost unul dintre jucătorii de bază ai ofensivei "cormoranilor", dar nu a reuşit să impresioneze la Bayern, unde a avut şi un conflict cu coechipierul său Leroy Sane, în urma căruia a fost amendat şi suspendat.

Desemnat de două ori Fotbalistul Anului în Africa, Mane a avut o medie de peste 20 de goluri pe sezon în ultimele sale cinci campanii la FC Liverpool, însă la Bayern a înscris doar 12 goluri.

Prin transferul său, Al-Nassr speră să crească valoarea în atac, după lovitura pe care a saudiţii au dat-o în luna ianuarie, când l-au recrutat pe Cristiano Ronaldo, care a deschis calea unui adevărat val de transferuri ale unor jucători de top din fotbalul european către cluburile din Arabia Saudită.

Afla mai multe despre: sadio maneal nassrcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare