Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A sosit momentul mult aşteptat! Florin Andone a debutat în Premier League, în meciul cu Everton

A sosit momentul mult aşteptat! Florin Andone a debutat în Premier League, în meciul cu Everton

Stranieri

Comentarii

De 11 etape a avut nevoie Florin Andone pentru a debuta în Premier League, la Brighton & Hove Albion. Pentru atacantul român, meciul cu Everton a fost primul oficial la formaţia engleză, după ce în trecut a mai jucat doar la echipa secundă.

În minutul 77 a fost introdus Andone în teren de către tehnicianul Chris Hughton, în locul lui Kayal. Schimbarea a venit la scorul de 3-1 pentru Everton, chiar imediat după ce Richarlison a reuşit "dubla". Fostul jucător de la Cordoba şi Deportivo La Coruna nu a reuşit însă să îşi lase amprenta asupra jocului, nu a reuşit nimic semnificativ, iar echipa lui a ajuns pe locul 12 în Premier League. 

Debutul lui Andone în prima ligă din Anglia a fost amânat din cauza unei accidentări suferit la puţin timp după ce Brighton l-a cumpărat de la Deportivo. 6 milioane de euro au fost plătite pentru fotbalistul cu 21 de apariţii şi un gol în naţionala României. 

Până la acest moment, Andone mai jucase doar câteva minute la echipe sub 23 de ani a celor de la Brighton. Ultimul meci al atacantului la echipa naţională a fost amicalul cu Olanda, din luna noiembrie a anului trecut. 

Afla mai multe despre: florin andonebrightonpremier league 

viewscnt
Articole similare