Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A sosit şi acest moment! Adrian Mihalcea, întrebat dacă demisionează. Antrenorul nu s-a ascuns şi a recunoscut

A sosit şi acest moment! Adrian Mihalcea, întrebat dacă demisionează. Antrenorul nu s-a ascuns şi a recunoscut

Dinamo București

Comentarii

Adrian Mihalcea a fost numit în martie pe banca lui Dinamo, dar începutul slab din play-out-ul Ligii 1 îi dă fiori. Antrenorul are doar înfrângeri pe linie, iar postul său e în pericol.

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-1 (Gheorghe 75)

Adrian Mihalcea e într-o situaţie grea pe banca lui Dinamo. Echipa e debusolată, se află pe ultimul loc, iar o nouă plecare de la nivelul băncii tehnice nu e exclusă. 

La finalul partidei din "Ştefan cel Mare" cu FC Voluntari, în cadrul conferinţei de presă, Adrian Mihalcea a fost întrebat dacă se gândeşte să demisioneze, după doar câteva meciuri. Antrenorul a refuzat şi a susţinut că totul depinde de conducere:

"Nu, dar pot întreba oricând conducerea, ei decid, dar nu mă gândesc să renunţ după acest rezultat", a declarat antrenorul lui Dinamo, după încă o partidă de coşmar în acest sezon.   

"Câinii" au pierdut şi a treia partidă pe care au disputat-o în play-out, 0-1 cu FC Voluntari. În acest moment, Dinamo e pe locul 14 în play-out-ul Ligii 1, cu 17 puncte, dar cu o partidă în minus faţă de penultimul loc, Chindia Târgovişte (17 puncte) şi tot cu o partidă în minus faţă de locul 12, Hermannstadt (18 puncte). 

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamo 

viewscnt
Articole similare