Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A spart gheaţa pentru Craiova: ”Aşteptam de mult acest gol!” George Cîmpanu, fericit după succesul de la Iaşi: ”Sper să jucăm la fel de bine cu Dinamo”

A spart gheaţa pentru Craiova: ”Aşteptam de mult acest gol!” George Cîmpanu, fericit după succesul de la Iaşi: ”Sper să jucăm la fel de bine cu Dinamo”
Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.

Cîmpanu a marcat primul său gol pentru Universitatea Craiova după transferul de la FC Botoşani: ”Venim după o perioadă foarte grea în care jocurile nu ne-au ieşit, am luat o gură de aer şi sperăm să o ţinem pe acest drum. Este primul gol pentru Craiova, aşteptam de mult acest gol, am mai avut şanse să dau gol, dar mă bucur că a venit în sfârşit golul şi sper să nu mă opresc aici” a mărturisit talentatul jucător, la finalul partidei.

Pentru olteni urmează duelul derby cu Dinamo: ”Ne aşteaptă un meci dificil, sperăm să jucăm la fel de bine, la fel de concentraţi, să intrăm să dominăm adversarul de la cap la coadă şi să ieşim victorioşi la final.” a mai spus Cîmpanu.

U Craiova s-a impus clar la Iaşi cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Ivan '27, Nistor '35 şi Cîmpanu '57.

Au evoluat:

Poli Iaşi: Brănescu (Brînză '24)- Cană (Vega '46), Baxevanos, R. Popa, Buşu - Mihalache, Passaglia (Gaitan '67) - Vanzo (Flores '46), Onea, Popadiuc - Zajmovic (Zaharia '74). Antrenor: Adrian Kerezsty

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa (Papp '80), M. Constantin, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu (Bărbuţ '76), A. Ivan (Mamut '69), Baiaram (V. Constantin '75). Antrenor: Dragoş Bon

Afla mai multe despre: george cîmpanu 

viewscnt
Articole similare