Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A spus că o să mi se schimbe viaţa”. Şumudică, responsabil cu revitalizarea unui tricolor calificat la EURO: ”Mă felicit pentru acestă decizie” | EXCLUSIV

”A spus că o să mi se schimbe viaţa”. Şumudică, responsabil cu revitalizarea unui tricolor calificat la EURO: ”Mă felicit pentru acestă decizie” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Denis Drăgus (24 de ani) a ajuns unul dintre cei mai importanţi jucători din naţionala României, iar perioada sa excelentă de joc i se datoreaază mai ales antrenorului Marius Şumudică (52 de ani), după cum recunoaşte chiar atacantul celor de la Gaziantep.

Denis Drăguş este unul dintre cei mai în formă jucători români. Prestaţiile sale de la naţională, coroborate cu începutul său foate bun de sezon la echipa de club, l-au făcut pe Gică Hagi să-l compare cu marele Gicu Dobrin, datorită tehnicii arătate pe gazon.

Dar fotbalistul în vârstă de 24 de ani are şi calităţi, precum viteza şi forţa, iar ele s-au putut vedea cel mai bine în jocul României contra Israelului.

Tricolorii au câştigat (2-1) şi s-au calificat la turneul final de Campionat European 2024, iar Drăguş a avut o prestaţie magistrală.

Deşi nu a marcat, el a creat faza golului reuşit de Puşcaş, prin şutul său care a zguduit bara transversală. A avut şi o bară laterală câteva minute mai târziu şi, în general, a provocat pericol de fiecare dată când avea mingea la picior.

Denis Drăguş, laude pentru Marius Şumudică: ”N-am ezitat”

O mare parte din revitalizarea lui Denis Drăguş îi aparţine lui Marius Şumudică, antrenorul care l-a luat pe tricolor cu el la Gaziantep.

În Turcia, atacantul român are un sezon nemaipomenit. cu cinci goluri marcate în nouă meciuri, şi a vorbit despre perioada minunată prin care trece în cariera sa.

”(n.r. Despre Turcia) După ce am vorbit cu Şumudică, am avut încredere totală. După ce am închis telefonul primit de la dânsul, eram convins de alegerea pe care vreau să o fac şi mă felicit pentru acestă decizie.

(n.r. Te-a convins cu un singur telefon?) Da, felul lui de a pune problema, de a vorbi cu tine îţi dă toată încrederea şi atunci n-am ezitat. A spus că o să mi se schimbe viaţa.

(n.r. Aşa a fost?) Până acum, da. Nu cred că am mai început atât de bine, poate doar când eram în România să fi început aşa când eram foarte tânăr, când am debutat la naţională, dar în străintate n-am mai avut parte de un aşa început de sezon.

Sunt încrezător că putem să menţinem acest drum până la sfârşit. Deja se văd rezultatele. Când am ajuns, echipa era pe ultimul loc, deja am urcat jumătate de clasament şi suntem într-o formă bună”, a declarat Drăguş, pentru Orange Sport. 

Denis Drăguş este un produs al Academiei Hagi, iar pentru naţionala României a jucat de şapte ori şi a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: denis dragusmarius sumudicastranieriechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare