Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A stat lângă Dan Şucu şi a venit cu verdictul: „Cristiano Bergodi trebuie dat afară de la Rapid!” Care e marea nemulţumire

A stat lângă Dan Şucu şi a venit cu verdictul: „Cristiano Bergodi trebuie dat afară de la Rapid!” Care e marea nemulţumire

Rapid

Comentarii

Rapid a suferit o nouă înfrângere dură în Superliga României, scor 1-2, cu Universitatea Craiova.

Fostul patron de la Rapid cere demiterea lui Cristiano Bergodi

Giuleştenii au condus cu 1-0 şi au avut un om în plus, dar nu au reuşit să menţină rezultatul pozitiv. Oltenii au întors scorul prin Baiaram şi Mitriţă, iar această nouă înfrângere i-a scos din sărite pe iubitorii Rapidului.

Nicolae Cristescu, fostul patron din Giuleşti şi cel care a stat alături de Dan Şucu în autocar după meci, consideră că Bergodi este principalul vinovat pentru căderea Rapidului şi consideră că ar trebui demis.

„După părerea mea, da, Cristiano Bergodi este în pericol. Eu zic că Bergodi ar trebui să fie schimbat.

Ar trebui să-i impui victorii în următoarele etape, în următoarele 2-3 meciuri. Joc superb în prima repriză, iar în a doua repriză n-am mai jucat nimic. Nimeni nu mai vorbeşte. Suntem extrem de trişti, de abătuţi.

Nu avem nicio explicaţie. Niciunul nu ştie ce să zică. Va fi un drum de întoarcere al tristeţii. Nu înţelege nimeni nimic după o primă repriză în care ai dominat. Suporterii au cântat absolut tot meciul.

Am stat o jumătate de oră după finalul meciului ca să se elibereze stadionul. Suporterii au cântat, au susţinut echipa în continuare. Echipa a venit la peluză. Suporterii nu i-au contestat sub nicio formă.

Toată peluza a cântat. Este o galerie deosebită, rar am văzut aşa ceva. Au avut un comportament bun. Nu a înjurat nimeni conducerea, nu există aşa ceva. N-a fost nicio incitaţie.

Am stat de vorbă cu Jandarmeria şi ne-au felicitat. Nimeni nu vorbeşte. În proporţie de 90% cu titlul s-a terminat

N-am mai văzut aşa ceva decât la Rapid. Noi suntem Rapidul din Giuleşti, iubeşte-l şi ai să înnebuneşti. Este incredibil! Am dominat copios în prima repriză, Craiova a avut doar o jumătate de ocazie. Ai 1-0, joci în superioritate numerică, iar în a doua repriză…

N-am nicio explicaţie logică. Am stat chiar lângă Dan Şucu şi Victor Angelescu. Nimeni nu înţelege nimic. Normal că suntem şocaţi. Ai 1-0 şi nu poţi să ţii de rezultat, eşti în superioritate numerică.

Tristă rău atmosfera. Nu am nicio explicaţie logică, pe cuvântul meu. Am fost extrem de mulţi suporteri, s-a văzut. Noi am făcut spectacol în tribune, dar echipa a făcut un spectacol penibil”, a declarat Nicolae Cristescu, potrivit fanatik.

Afla mai multe despre: nicolae cristescudan sucucristiano bergodirapid 

viewscnt
Articole similare