Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ştiut Cahill ce urmează să facă Halep? Ce spune australianul despre noul antrenor al Simonei

A ştiut Cahill ce urmează să facă Halep? Ce spune australianul despre noul antrenor al Simonei

Tenis

Comentarii

Simona Halep s-a decis să lucreze cu belgianul Thierry Van Cleemput de acum înainte, după ce la finalul lui 2018 s-a despărţit de australianul Darren Cahill, omul care o ajutase să urce pe primul loc WTA.

Van Cleemput o însoţeşte pe Halep la turneele de la Doha şi Dubai, iar ulterior cei doi vor decide dacă înţelegerea va fi prelungită.

Cahill a motivat despărţirea de Halep prin dorinţa de a petrece mai mult timp alături de familie, dorind să se ocupe mai atent de cariera fiului său, Benjamin, care a împlinit 18 ani şi vrea să urmeze o carieră în tenis, la nivel de colegiu.

Cahill salută decizia Simonei de a-l angaja pe Thierry Van Cleemput şi mai multe surse notează că australianul a fost cel care i-a recomandat fostei eleve să colaboreze cu fostul antrenor al lui David Goffin. Într-o postare pe Twitter, Cahill l-a lăudat pe Van Cleemput, semn că e în continuare extrem de apropiat de Halep.



"Simo are acum un nou antrenor, pe Thierry Van Cleemput. Un tip si un antrenor grozav", e mesajul postat de Cahill pe reţelele de socializare.

"A fost foarte bine, m-am antrenat bine, am început colaborarea şi o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. Bineînţeles, este ceva nou, ceva diferit, nu o să fie uşor, dar am încredere că o să fie bine", a declarat Halep la începutul lunii februarie.

 În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a fost, până de curând, antrenorul lui David Goffin. El l-a pregătit pe numărul 1 belgian din aprilie 2014, jucătorul reuşind să ajungă în Top 10 ATP. El i-a mai pregătit pe Steve Darcis şi Olivier Rochus, iar între 2002 şi 2005 a fost căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a Belgiei.

Simona Halep a încheiat la sfârşitul anului trecut colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill. La Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.

Afla mai multe despre: halepteniscleemput 

viewscnt
Articole similare