Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A terminat pe locul secund în străinătate şi nu vrea să se întoarcă în Liga 1: "Nu-mi stă capul să mă întorc în fotbalul românesc"

A terminat pe locul secund în străinătate şi nu vrea să se întoarcă în Liga 1: "Nu-mi stă capul să mă întorc în fotbalul românesc"

Superliga

Comentarii

Daniel Isăilă (48 de ani) a produs surpriza cu FC Baniyas în campionatul din Emiratele Arabe Unite şi nu se gândeşte să revină în fotbalul românesc.

Daniel Isăilă: "Am o clauză de reziliere mare"

FC Baniyas a terminat pe locul secund în campionat, la trei puncte în spatele campioanei Al-Jazira, şi se va lupta în noul sezon cu cele mai puternice echipe ale Asiei. Antrenorul român a fost răsplătit de conducere. 

El a primit o mărire salarială şi se declară fericit de perioada din Emiratele Arabe Unite. Fostul antrenor de la FC Braşov, Sportul sau Astra exclude o revenire în Liga 1, deşi au apărut informaţii despre o posibilă numire a sa la CFR Cluj, înainte de sosirea lui Marius Şumudică. 

"Am o clauză de reziliere mare, nu-mi stă capul să mă întorc în fotbalul românesc. Mă simt bine acolo, deocamdată acolo e viitorul meu. Apar probleme şi sunt când nu-ţi faci treaba bine. Dacă ar fi rezultate, nu s-ar băga. Fiecare cum îşi aşterne aşa doarme", a declarat Daniel Isăilă pentru Telekom Sport. 

Principalul a vorbit şi despre echipa naţională: "Va fi foarte dificilă campania asta, dar nu e totul pierdut. Generaţia asta e construită de academia lui Gheorghe Hagi. Când eu m-am orientat spre jucătorii născuţi în 98-99-2000, m-am orientat spre performanţa lor din Youth League, cu Porto. Fotbaliştii lui Hagi m-au ajutat foarte mult atunci, da. 

Nu sunt în măsură să aleg selecţionerul, sunt alţii mai calificaţi să aleagă selecţionerul", a mai spus tehnicianul.  

 

 

 

 

Afla mai multe despre: daniel isailabaniyas 

viewscnt
Articole similare