Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A tratat Juve meciul cu Napoli ca pe o finală de Champions League?" Insigne i-a distrus pe torinezi dintr-o singură replică

"A tratat Juve meciul cu Napoli ca pe o finală de Champions League?" Insigne i-a distrus pe torinezi dintr-o singură replică

Serie A

Comentarii

Victorie uriaşă obţinută de Napoli pe terenul lui Juventus, scor 1-0, iar echipa lui Chiricheş visează cu ochii deschişi la un nou titlu în Serie A, după 28 de ani.

Napoli e la un punct în spatele lui Juventus, însă torinezii au un program mai dificil în ultimele patru etape şi echipa lui Maurizio Sarri speră să stopeze hegemonia echipei care a cucerit ultimele şase titluri în Serie A.

Victoria obţinută în prelungiri le-a permis napoletanilor să-şi ironizeze rivalii, iar replica serii i-a aparţinut favoritului tribunelor, Lorenzo Insigne.

Născut în apropiere de Napoli, în 1991, la un an după ce Maradona le aducea albaştrilor al doilea şi ultimul titlu din istorie, Insigne a oferit un răspuns pe gustul fanilor.



Reporter: "Cei de la Juventu au spus că vor trata meciul cu voi ca pe o finală de Champions League, dar au pierdut..."
Insigne: "Da, sunt obişnuiţi".

Juventus a cucerit de două ori în istorie Cupa Campionilor Europeni, în 1985 şi 1996, însă este echipa care a pierdut cele mai multe finale, şapte, în 1973, 1983, 1997, 1998, 2003, 2015 şi 2017.

Afla mai multe despre: insignechampions leaguenapoli 

viewscnt
Articole similare