Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”A trebuit să luăm două goluri ca să ne aducem aminte ceea ce am lucrat!” Ilie Poenaru şi-a taxat elevii după meciul de la Botoşani

”A trebuit să luăm două goluri ca să ne aducem aminte ceea ce am lucrat!” Ilie Poenaru şi-a taxat elevii după meciul de la Botoşani

Academica Clinceni

Comentarii

FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, cu echipa Academica Clinceni, prima partidă a etapei a VIII-a a Ligii I. Moldovenii au condus cu 2-0, toate cele patru goluri fiind înscrise în prima repriză.

Antrenorul oaspeţilor, Ilie Poenaru a avut grijă la finalul partidei să le atragă atenţia elevilor săi pentru erorile comise: ”Din păcate, disciplina tactică nu a fost aşa cum trebuia. A trebuit să luăm două goluri ca să ne dăm seama că... sau să ne aducem aminte ceea ce am lucrat şi ceea ce trebuiau să facă. Asta este. Sper să învăţăm din astea, că nu poţi să o duci aşa la nesfârşit. Să fim mult mai echilibraţi şi mult mai concentraţi” a spus Poenaru.

Tehnicianul oaspeţilor, un antrenor care i-a lăsat o impresie bună lui Gigi Becali a continuat explicaţiile după meci: ”Din fericire, pot să spun că într-adevăr am scos un punct. A fost un punct muncit. A doua repriză a fost a lor, sau cel puţin în ultimele 35-40 de minute ne-au dominat. Nu am mai fost în stare să ţinem de minge. Am avut şansă, într-adevăr am avut şansă. Poate dacă aveam şi mai multă şansă, la lovitura de cap a lui Jakub, puteam să  câştigăm acest meci. Dar una peste alta, eu zic că am luat un punct foarte bun, la o echipă foarte bună, care joacă un fotbal foarte bun. Şi asta ne dă încredere şi moral că se poate” a mai spus tânărul antrenor de la Clinceni.

”Avem acum o perioadă în care putem să reglăm anumite lucruri şi sperăm ca la următorul meci, cu Astra, să arătăm mai bine şi să nu mai primim golurile astea cu mare uşurinţă. Fără falsă modestie, zic eu că de la meciul cu Sepsi arătăm mult mai bine, suntem mult mai organizaţi, suntem mai echilibraţi. Încă facem greşeli, dar nu mai facem greşelile pe care le-am făcut pe începutul de campionat” a mai adăugat antrenorul Academicii. 

Afla mai multe despre: ilie poenaru 

viewscnt
Articole similare