Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A trecut la alt nivel!". Basarab Panduru, dat pe spate de progesul unui om de bază de la FCSB. Salt spectaculos al fotbalistului | EXCLUSIV

"A trecut la alt nivel!". Basarab Panduru, dat pe spate de progesul unui om de bază de la FCSB. Salt spectaculos al fotbalistului | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a lăudat un fotbalist de la FCSB pentru prestaţiile foarte bune din ultimul timp, care parcă trec neobservate.

"Pandi" s-a uitat la derby-ul FCSB - Dinamo 2-1 în special la jocul lui Adrian Şut (24 de ani), mijlocaşul defensiv al "roş-albaştrilor", pe care l-a lăudat fără reţineri. Prestaţia lui Şut din partida contra "câinilor" l-a cucerit pe expertul Orange Sport.

Basarab Panduru, dat pe spate de progresul lui Adrian Şut. A lăudat saltul spectaculos al mijlocaşului FCSB

Adrian Şut e titular indiscutabil pe postul de mijlocaş defensiv la FCSB de multă vreme deja şi a devenit una dintre certitudinile echipei "roş-albaştrilor". Basarab Panduru consideră că Şut a trecut la nivelul următor în joc şi a devenit mult mai bun.

Basarab Panduru a spus, la Orange Sport, că l-a urmărit special pe Adrian Şut în meciul FCSB - Dinamo.

"Am văzut un (n.r. - Adrian) Şut bun. Am zis că o să fiu atent la el, să-i văd jocul. Mi se pare că deja a trecut la alt nivel. Este foarte atent, destul de tehnic, driblează, pasează", a declarat Panduru la Minutul 91, în direct la Orange Sport.

Adrian Şut a jucat toate minutele în cele două meciuri jucate cu FCSB în noul sezon de Superligă, iar în sezonul trecut a fost om de bază: 37 de partide, cinci goluri şi două pase decisive.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Adrian Şut în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: basarab panduru adrian sutadrian sut fcsbbasarab panduru fcsbadrian sut 

viewscnt
Articole similare