Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A trecut pe la FCSB şi CFR, iar Dinamo l-a dat afară. Acum, împlineşte un an de zile de când nu-şi găseşte echipă!

A trecut pe la FCSB şi CFR, iar Dinamo l-a dat afară. Acum, împlineşte un an de zile de când nu-şi găseşte echipă!

FCSB

Comentarii

Atacantul francez, Grégory Tadé (33 de ani) a fost pus pe liber de Dinamo, iar de atunci nu şi-a mai găsit un alt club.

Fostul atacant de la CFR Cluj şi FCSB a marcat 24 de goluri în fotbalul românesc, având astfel performanţe mai bune ca alţi străini, precum Omrani, Cristian Lopez, Gustavo Vagenin, Kamil Bilinski, Adi Rocha, Jeremy Bokila sau chiar Adailton.

Gregory Tade, fără echipă de 1 an de zile!

Cu toate acestea, de când Dinamo l-a pus pe liber în ianuarie anul curent, Tade nu-şi mai găseşte un alt club. Conform site-ului transfermarkt, Grégory Tadé nu a mai jucat la nicio altă echipă din ianuarie 2019 când a fost pus pe liber de Dinamo.

Grégory Tadé a mai jucat în cariera sa pentru echipe ca Stranraer, Raith, Inverness, St. Johnstone, Qatar SC sau Mabccabi. La FCSB a marcat doar 4 goluri, dar la CFR a reuşit să înscrie de 21 de ori în două sezoane. Fotbalistul şi-a reziliat contractul cu echipa din Ştefan cel Mare fără să evolueze în vreo partidă oficială. Accidentat într-o partidă amicală cu Concordia Chiajna, Tade a fost unul dintre marile rateuri date de Dinamo în materie de transferuri. Dinamo i-a plătit operaţia la genunchi, dar nu a mai avut răbdare ca fotbalistul să se recupereze. Astfel, şefii din Ştefan cel Mare au decis să-i rezilieze contractul lui Tade.

Afla mai multe despre: tadefcsbcfrdinamo 

viewscnt
Articole similare