Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A trecut pe lângă fericire! A învins-o pe Arsenal, a dat două goluri, dar mai avea nevoie de unul. Ce-i promisese soţia în cazul unui hat-trick :)

A trecut pe lângă fericire! A învins-o pe Arsenal, a dat două goluri, dar mai avea nevoie de unul. Ce-i promisese soţia în cazul unui hat-trick :)galerie foto

Arsenal

Comentarii

Eric Lichaj a reuşit două goluri în Nottingham - Arsenal 4-2, dar n-a fost pe deplin fericit. Soţia sa i-a promis că-l va lăsa să-şi cumpere un câine, însă numai dacă reuşeşte un hat-trick într-un meci.

Nottingham Forest a reuşit mare surpriză în Cupa Angliei, după ce a învins-o cu 4-2 pe Arsenal. Cel mai bun jucător al meciului a fost Eric Lichaj, fundaş dreapta la Nottingham. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a reuşit două goluri şi ar fi trebuit să fie pentru el unul dintre cele mai frumoase momente din carieră.



Însă are şi motive de regrete. Potrivit AP, Kathryn Lichaj, soţia lui Eric, i-a promis că-şi poate lua câine dacă reuşeşte un hat-trick în acest sezon. Fundaşul lui Nottingham îşi doreşte foarte mult un câine, însă soţia nu este în totalitate de acord cu asta, dar a fost dispusă la un compromis.



Cu Arsenal, Lichaj a fost cel mai aproape să-şi îndeplinească pariul, mai ales că în campionat a reuşit un singur gol până acum.

Afla mai multe despre: nottingham forestarsenaleric lichaj 

viewscnt
Articole similare