Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A trecut prin Liga 1, iar acum "dă din casă". "După victorie, preşedintele venea cu o geantă de bani, şampanie şi bere. Dacă pierdeam, ne spunea că nu merităm decât apă"

A trecut prin Liga 1, iar acum "dă din casă". "După victorie, preşedintele venea cu o geantă de bani, şampanie şi bere. Dacă pierdeam, ne spunea că nu merităm decât apă"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Nu ştim câţi vă mai amintiţi de grecul de origine suedeză, Alexandros Fioretos, care a făcut parte din locul celor de la Gaz Metan Mediaş în perioada martie-august 2018. N-a apucat să debuteze, însă sigur nu va uita prea curând experienţa din România.

Mijlocaşul central Alexandros Fioretos a ajuns la Gaz Metan Mediaş în martie 2018, după mai multe experienţe în Suedia, Danemarca şi Grecia. Rămas liber de contract, a primit o ofertă de nerefuzat de la Mediaş şi a venit în România. Nu a apucat să debuteze, fiind rezervă neutilizată în şapte partide de campionat, însă cu siguranţă a rămas cu amintiri de neuitat.

"Oferta a fost prea bună pentru mine. Aproape că a fost nevoie să mă frec la ochi. Clubul este deţinut de o firmă de stat din România şi am avut o concurenţă dură. Aveau jucători crescutţi în Premier League. La victorii, preşedintele venea cu o geantă mare, în care avea diferite plicuri, cu bani, în funcţie de cât ai jucat, sau pentru cei de bancă, cum era şi cazul meu. Nu lipsea şampania şi berea, te simţeai ca un rege. Dacă pierdeam un meci important, totul se schimba. Venea şi spunea tuturor că nu merităm mai mult decât apă", a povestit Fioretis, pentru presa din Suedia.

Nemulţumit de statutul de rezervă, a ajuns la un acord cu gruparea din Mediaş că este mai bine să plece, aşa cum a venit, liber de contract. A semnat în august 2018 cu formaţia suedeză de liga a treia, IF Torns, iar în acest moment se află în acelaşi eşalon, dar la Linkoping City.

Alexandro Fioretos a jucat un meci în tricoul naţionalei U17 a Greciei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare