Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A trecut prin momente grele, dar acum este unul dintre cei mai buni fotbalişti de la FCSB. Povestea neştiută a lui Darius Olaru

A trecut prin momente grele, dar acum este unul dintre cei mai buni fotbalişti de la FCSB. Povestea neştiută a lui Darius Olarugalerie foto

FCSB

Comentarii

Devenit unul dintre cei mai în formă fotbalişti de la FCSB, după ce a fost cumpărat de la Gaz Metan pentru 600.000 de euro şi 10% dintr-un viitor transfer, Darius Olaru (22 de ani) ascunde o poveste cu adevărat emoţionantă. Fostul preşedinte al medieşenilor, Ioan Mărginean, a dezvăluit amănunte neştiute despre trecutul unuia dintre cei mai promiţători fotbalişti români.

”Sunt cel mai mândru om din lume că am negociat pentru Olaru. Cu mâna pe cruce vă spun că l-am sunat pe domnul Becali şi i-am zis că băiatul are o situaţie specială şi să-l ajute să poată să se integreze, că el a trăit aici cu bunica. E unicul jucător tânăr pe care l-am cunoscut, care a venit de la Campionatul European din Italia direct în Spania, că a zis că n-are unde să meargă. El avea o săptămână liberă. Pe copilul ăsta l-am promovat la 16, când era Pustai.

Crede-mă că m-am rugat de domnul Becali să facă orice demers pentru a-i aduce mama sau tatăl din străinătate, aceştia fiind despărţiţi. Nu mai ştiu ce s-a întâmplat, dar m-am întâlnit cu copilul când jucam la Giurgiu.

A venit împreună cu Cristea să vadă echipa, să ne încurajeze. Băiatul era ok. Nu l-am întrebat. Copilul joacă bine, asta e foarte important, pentru că Bucureştiul te poate fura. Gazul mi se pare că mai are 10% dintr-un viitor transfer”, a declarat Ioan Mărginean, conform site-ului ProSport.

Darius Olaru (22 de ani) a ajuns la FCSB pe 1 ianuarie 2020, iar contractul său cu vicecampioana României este valabil până în vara anului 2024. Tânărul fotbalist este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro. Olaru a adunat 14 meciuri în tricoul FCSB-ului, a dat trei goluri şi a oferit alte trei pase decisive.

Afla mai multe despre: darius olaru 

viewscnt
Articole similare