Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A trimis poze indecente minorilor. Unul dintre cei mai promiţători atleţi din WWE a făcut o greşeală care l-ar putea costa scump | FOTO

A trimis poze indecente minorilor. Unul dintre cei mai promiţători atleţi din WWE a făcut o greşeală care l-ar putea costa scump | FOTO

WWE

Comentarii

Velveteen Dream(n.r. Patrick Clark Jr.) este considerat unul dintre cei mai talentaţi wrestleri pe care îi are WWE în acest moment. Cariera superstarului NXT ar putea lua însă o altă întorsătură din cauza unei grave greşeli comise pe internet.

Americanul în vârstă de 24 de ani e în pericol să fie dat afară de către WWE după ce pe internet au apărut fotografii indecente pe care acesta le-a trimis unor minori.

Pe site-ul Reddit.com au apărut screenshot-uri dintr-o conversaţie purtată de pe contul oficial de Instagram. În imagini se poate observa cum Dream îşi arată organele genitale şi cum cere la rândul său fotografii similare.

Din câte se pare, este vorba despre trei fete în vârstă de 15, 16 şi 17 ani, toate fiind ofensate de aceste gesturi. Una dintre ele a şi făcut o declaraţie legată de acest subiect: „Mi-a dat block după ce am refuzat să îi trimit poze necenzurate. Ştie cineva ce pot face în această privinţă? Aş vrea să merg la poliţie pentru a rezolva probema din punct de vedere legal.

Sunt 100% sigură că este el. Are contul de Instagram verificat. Mi-a trimis şi mesaje vocale în care i-am recunoscut vocea. Mi-ar plăcea să cred că cineva i-a spart contul, dar nu cred. Vreau să iau legătura cu cineva din WWE. Am dovada”.

 

Momentan, nu este 100% sigur că Velveteen Dream este cel care a făcut acele gesturi. Este posibil ca wrestlerul să fie victima unui hacker. WWE nu a făcut încă nicio declaraţie în privinţa acestui subiect.

Afla mai multe despre: wwenxtdreamvelveteen dream 

viewscnt
Articole similare