Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A uitat totul! Jose Mourinho alături de Iker Casillas, după vestea că fostul său elev a suferit un infarct

A uitat totul! Jose Mourinho alături de Iker Casillas, după vestea că fostul său elev a suferit un infarct

Fotbal

Comentarii

Jose Mourinho şi Iker Casillas nu au avut mereu cele mai bune relaţii. Portarul spaniol a fost înlăturat de Real Madrid la solicitarea antrenorului portughez.

În acel moment în care Casillas a fost trecut pe banca de rezerve de Mourinho, între legendarul portar spaniol şi tehnicianul portughez a izbucnit un conflict deschis.

Astăzi, când Iker Casillas (actualmente la FC Porto) a suferit un infarct miocardic, antrenorul portughez a uitat de toate declaraţiile polemice pornite din ambele părţi. Conform celor de la RECORD, Jose Mourinho l-a sunat pe Jose Goncalves, directorul general de la FC Porto pentru a se interesa de starea de sănătate a lui Casillas, dar şi pentru a-i transmite un mesaj de susţinere portarului spaniol.

Casillas a suferit un infarct

Cotidianul As notează că portarul a simţit o puternică durere în piept, fiind scos de la antrenament pe targă şi examinat de medicul echipei, care a decis transportarea imediată a jucătorului la spital.

Casillas, în vârstă de 38 de ani, joacă la FC Porto din 2015, după ce a fost transferat de la Real Madrid.

Gruparea FC Porto a confirmat, miercuri, pe site-ul oficial, că portarul Iker Casillas a suferit un infarct miocardic la antrenament, el fiind transportat imediat la spital. Clubul portughez a precizat că problema cardiacă a jucătorului a fost rezolvată.

Afla mai multe despre: iker casillasjose mourinho 

viewscnt
Articole similare