Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A văzut partea plină a paharului după eşec: "Mă bucur că am reuşit asta" Nadal despre lucrurile care l-au impresionat în Australia

A văzut partea plină a paharului după eşec: "Mă bucur că am reuşit asta" Nadal despre lucrurile care l-au impresionat în Australia

Tenis

Comentarii

Rafael Nadal a pierdut a doua finală la Australian Open în faţa lui Novak Djokovic. Spaniolul nu a fost atât de dezamăgit de înfrângere şi şi-a adus aminte de momentele dificile pe care le-a traversat în trecutul apropiat.

După doi ani cu accidentări care l-au ţinut departe de teren luni bune, Rafael Nadal a revenit mai puternic la Australian Open. Chiar şi aşa nu a putut să îi facă faţă lui Djokovic în ultimul act. 
 
"Trebuie să îl felicit pe Novak şi întreaga lui echipă pentru acest succes. Vă mulţumesc celor care aţi făcut posibil acest turneu, vreau să vă mulţumesc pentru tot ce oferiţi. Nu e niciun turneu care să progreseze de la an la an cum e acesta. Vreau să vă mulţumesc că promovaţi acest sport peste tot, au fost două săptămâni extraodinare chiar dacă astăzi nu a fost ziua mea cea mai bună. Am trecut prin momente complicate în ultimul an. Din acest motiv e important că mă aflu aici şi am reuşit să joc această finală. Mă bucur că am avut şansa să ajung din nou la acest nivel după câte s-au întâmplat" a spus Nadal în momentul premierii. 
 
 

Afla mai multe despre: nadaldjokovicaustralian open 

viewscnt
Articole similare