Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A văzut primul ”11” al FCSB-ului şi a exclamat: ”E nul acolo! Nu înţeleg” | EXCLUSIV

A văzut primul ”11” al FCSB-ului şi a exclamat: ”E nul acolo! Nu înţeleg” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Primul ”11” pregătit de FCSB, luni, pentru partida cu U Cluj, din etapa a 11-a a Superligii, a născut numeroase polemici în spaţiul public.

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu nu înţelege de ce FCSB-ul (n.r. - Gigi Becali) a optat în ofensivă pe un trio format din Florinel Coman, Octavian Popescu şi Alexandru Băluţă, în timp ce Italianul Andrea Compagno a fost trecut pe banca de rezerve.

Bogdan Cosmescu: ”Compagno putea fi util acolo”

Bogdan Cosmescu este de părere că meciul cu Universitatea Cluj este unul ce trebuia abordat cu Andrea Compagno titluar, nu cu Alexandru Băluţă în flancul drept, cel care nu a marcat niciun gol pentru FCSB până în momentul de faţă.

  • 8 meciuri şi 2 goluri a bifat Alexandru Băluţă la FCSB, până în acest moment.
  • 13 meciuri şi 4 goluri a adunat Andrea Compagno la FCSB, până acum.

O să vedem care sunt socotelile domnului Becali. Mie mi se pare că acolo, fără a fi un fotbalist de viteză, Compagno, acasă, ar fi putut fi util în careu. Ştie să obţină penalty-uri, la cum se dau în fotbalul nostru.

Nu înţeleg. Mie Băluţă mie mi se pare nul acolo. Ăsta e cuvântul: nul. Câte goluri a dat? Niciunul”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

De partea cealaltă, Andrei Vochin consideră că această alegere ţine de strategia ”roş-albaştrilor” pentru acest meci, aceea de a face un pressing sus, susţinut, prin care să recupereze mingea foarte repede. Mod de joc unde Andrea Compagno nu excelează.

Probabil FCSB se va duce în pressing de sus, ca să strice construcţia de la portar. Aşa că sunt mai iuţi decât Compagno, să poţi să faci un pressing să recuperezi mingea repede sau să dea mingi lungi, unde ar putea interveni Dawa şi Ngezana. Mă gândesc că ăsta e raţionamentul”, a completat şi fostul jurnalist.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu U Cluj:

  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Al. Băluţă, Oct. Popescu, Fl. Coman

Afla mai multe despre: andrea compagnoalexandru balutaoctavian popescubogdan cosmescufcsb-u cluj 

viewscnt
Articole similare