Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit, a văzut, a învins, iar acum spune lucrurilor pe nume. Devis Mangia, la rece despre situaţia fotbalului românesc: "Nivelul nu e unul grozav"

A venit, a văzut, a învins, iar acum spune lucrurilor pe nume. Devis Mangia, la rece despre situaţia fotbalului românesc: "Nivelul nu e unul grozav"

Superliga

Comentarii

Devis Mangia, fostul antrenor al Universităţii Craiova, a vorbit despre situaţia fotbalului românesc, în presa din Peninsulă.

Tehnicianul italian, în vârstă de 45 de ani, admite că nivelul fotbalului românesc nu este unul ridicat. Totuşi, Mangia crede că viitorul sună bine.

"Nu aş schimba nimic din cariera mea, nici faptul că am mers în România, unde, printre altele, am reuşit să câştig Cupa României. Nivelul nu este unul grozav, dar patru-cinci echipe au jucători excelenţi şi nişte tineri foarte interesanţi", a declarat Devis Mangia, în presa italiană.

Devis Mangia a fost antrenorul Universităţii Craiova în perioada 2017-2019, reuşind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de aşteptare şi să obţină Cupa României după 25 de ani.

Mangia, care nu a mai pregătit nicio echipă de când s-a despărţit de olteni, a mai antrenat, de-a lungul carierei sale, echipele Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, Italia U21, Spezia, Bari şi Ascoli.

Devis Mangia şi-a anunţat revenirea

Italianul Devis Mangia, fostul antrenor al Universităţii Craiova, a anunţat că vrea să revină pe banca tehnică.

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a infirmat zvonurile privind preluarea echipei Trapani, precizând că îşi doreşte o nouă provocare într-o ţară străină, după cei doi ani petrecuţi în Bănie.

"Eu la Trapani? Nu vorbesc despre lucruri neadevărate. Aş dori să încerc o nouă ţară străină, după România. Vom vedea ce se va întâmpla. Se poate întâmpla orice. Vreau doar să fiu antrenor, aşa că nu exclud nimic", a spus Devis Mangia.

Afla mai multe despre: mangia 

viewscnt
Articole similare