Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit ”nota de plată” după incidentele de la U Craiova 1948 - Rapid! Cristi Săpunaru nu a scăpat

A venit ”nota de plată” după incidentele de la U Craiova 1948 - Rapid! Cristi Săpunaru nu a scăpat

Rapid

Comentarii

A ieşit scandal după U Craiova 1948 - Rapid, scor final 1-0.

A venit ”nota de plată” după incidentele de la U Craiova 1948 - Rapid! Săpunaru nu a scăpat

Partida dintre FC U Craiova şi Rapid a fost marcată de evenimente grave petrecute în finalul meciului. În drumul spre vestiar, Cristi Săpunaru şi Virgil Drăghia s-au luat la înjurături cu liderul de galerie Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”.

A ieşit haos. Iar Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a împărţit amenzi. 

”Ca urmare a verificărilor efectuate până în acest moment, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 13.550 lei.

Pentru nerespectarea obligaţiilor ce-i revin conform legii, clubul organizator a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Cinci dintre persoanele sancţionate sunt reprezentanţi ai celor doua cluburi de fotbal, care au fost sancţionaţi cu amendă în valoare totală de 4000 lei, pentru săvârşirea în public de fapte acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă şi provocare şi participare la scandal.

Totodată, au fost întocmite actele de constatare, necesare începerii cercetării pentru o faptă de natură penală, prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

Pe această cale, dezaprobăm orice formă de violenţă fizică sau verbală, din partea spectatorilor, a jucătorilor sau a reprezentanţilor oficiali ai cluburilor de fotbal”, se arată în comunicatul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova, citat de GSP.ro.

EXCLUSIV | Adrian Mititelu a oferit detalii despre încăierarea de la vestiare: ”Vă dau cuvântul meu de onoare!”

Afla mai multe despre: rapidamenzi rapid - u craiova 

viewscnt
Articole similare