Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit oferta! Adrian Mutu, la un pas să plece de la FRF! O echipă din Liga I îl vrea antrenor din sezonul viitor: ”Are experienţă, va aduce un plus”

A venit oferta! Adrian Mutu, la un pas să plece de la FRF! O echipă din Liga I îl vrea antrenor din sezonul viitor: ”Are experienţă, va aduce un plus”

FRF

Comentarii

Adrian Mutu a anunţat, în mai multe rânduri, că vrea să devină antrenor şi că va pleca de la FRF în momentul în care îşi va lua licenţa şi va primi o ofertă. N-a trecut mult timp, iar oferta pentru ”Briliant” a şi sosit. O echipă din Liga I îl vrea antrenor din stagiunea viitoare.

Adrian Mutu se pregăteşte să debuteze în funcţia de antrenor! Actualul manager sportiv al Federaţiei Române de Fotbal negociază cu Concordia Chiajna pentru preluarea băncii tehnice din sezonul viitor.

”Briliantul” are deja Licenţa A, care îi permite să fie antrenor principal în Liga a 2-a şi secund în Liga I, şi ar urma să fie nevoit să-şi aleagă un colaborator care să fie în acte ”principal” până îşi va lua şi Licenţa Pro.

Am avut nişte discuţii de principiu. Ne ştim de mult. El mi-a expus nişte lucruri. E vorba de o perspectivă, vorbim de viitor. Noi acum nu avem de gând să schimbăm antrenorul. Nu ştim ce va fi din vară. Dar acum nu. Trebuie să terminăm campionatul. Suntem mulţumiţi de treaba făcută de Ion Moldovan.

Adi are experienţă. E un om care ştie fotbal. Din mai multe puncte de vedere, s-ar putea să aducă un plus. Este foarte pasionat de fotbal", a spus Tănase pentru Gazeta Sporturilor. 

CÂND SE ANUNŢĂ OFICIAL

Dacă lucrurile vor merge bine, iar cele două părţi vor bate palma, atunci Mutu va fi anunţat la Chiajna imediat după alegerile de la FRF! Ion Moldovan ar urma să rămână la echipă până la finalul sezonului actual, iar Mutu va prelua echipa din vară.

Afla mai multe despre: mutuantrenorchiajnafrf 

viewscnt
Articole similare