Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit oferta de transfer pentru Denis Alibec. Ioan Niculae vrea să dea lovitura. Câţi bani a cerut

A venit oferta de transfer pentru Denis Alibec. Ioan Niculae vrea să dea lovitura. Câţi bani a cerut

Superliga

Comentarii

Denis Alibec s-ar putea transfera la Legia Varşovia, dar Ioan Niculae ţine în continuare la preţ. Presa din Polonia scrie că patronul Astrei cere 1,5 milioane de euro în schimbul lui Denis Alibec.

Denis Alibec a avut până acum un sezon excelent cu Astra, pentru care a marcat până acum de 11 ori. Este pe primul loc în clasamentul golgheterilor, la egalitate cu Florinel Coman şi Gabi Iancu. Denis Alibec simte că acest an ar trebui să-i aducă mult visatul transfer în realitate, dar până acum a fost blocat de pretenţiile financiare ale lui Ioan Niculae.

Cât cere Ioan Niculae pentru transferul lui Denis Alibec. Legia Varşovia îl vrea în continuare

Una dintre echipele care l-au vrut în iarnă a fost Legia Varşovia, care este în căutarea unui atacant. Însă Ioan Niculae a cerut atunci mulţi bani, 1,5 milioane de euro şi polonezii s-au retras din negocieri. Site-ul polsatsport.pl scrie însă că Legia este în continuare de transferul lui Denis Alibec. Dar Ioan Niculae este de neclintit. Jurnaliştii polonezi scriu că patronul Astrei cere în continuare aceeaşi sumă, însă de această dată cei de la Legia par mai deschişi să o plătească.

Dacă până la urmă se vor decide să vireze cele 1,5 milioane de euro, Denis Alibec ar egala cel mai scump transfer din istoria lui Legia Varşovia. În prezent, recordul este deţinut de Bartosz Slisz, un mijlocaş de 21 de ani venit de la Zaglebie Lubin, pentru care Legia a plătit 1,5 milioane de euro.

Denis Alibec îşi doreşte foarte mult un transfer în străinătate

Ajuns la 29 de ani, Denis Alibec este nerăbdător să prindă un transfer în străinătate. De altfel, internaţionalul român a fost foarte dezamăgit în iarnă, când negocierile cu Legia Varşovia au picat. Bogdan Andone, antrenorul Astrei, a dezvăluit că Alibec a fost afectat de acest eşec: ”Îşi doreşte foarte mult să plece afară, îi pare foarte rău că nu s-a realizat acel transfer în februarie, oferta venită din Polonia. Pentru că şi-a dorit foarte mult să meargă acolo”, a comentat Bogdan Andone.

 

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare