Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A venit rezultatul testului de coronavirus pentru Cristiano Ronaldo, după ce 3 jucători de la Juventus au fost infectaţi cu COVID-19

A venit rezultatul testului de coronavirus pentru Cristiano Ronaldo, după ce 3 jucători de la Juventus au fost infectaţi cu COVID-19

Serie A

Comentarii

Testele de coronavirus pe care le-au făcut Cristiano Ronaldo şi ceilaţi jucători ai lui Juventus au ieşit negative, după ce Rugani, Matuidi şi Dybala au fost infectaţi cu virisul COVID-19.

Oficialii lui Juventus au decis să-şi testeze toţi jucătorii după ce Rugani, Matuidi şi Dybala au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus. Veste bună este că niciun alt jucător nu a fost infectat, inclusiv Cristino Ronaldo, care în această perioadă se află în carantină în Madeira, oraşul natal. 

Potrivit Sky Sports Italia, toţi jucătorii au fost testaţi şi, în afară de cei trei, în rândul lor nu a mai fost confirmat vreun alt caz. Însă toţi jucătorii au intrat pe 11 martie în carantină, timp de 14 zile. Apoi, vor fiecare jucător va fi testat de două ori şi, în cazul în care iese negativ, poate să iasă şi din carantină.

Ronaldo&Co, negativi la testul de coronavirus. Ceilalţi angajaţi n-au fost însă testaţi

Rugani, Matuidi şi Dybala au fost infectaţi cu COVID-19, motiv pentru care toţi jucătorii au fost testaţi. Nu însă şi ceilalţi angajaţi. Cei de la Sky Sports Italia susţine că angajaţii lui Juventus vor fi testaţi doar dacă ajung să aibă simptome. Până atunci, au fost plasaţi în carantină. Interesant este că Rugani, Matuidi şi Dybala sunt asimptomatici. 

Câte cazuri şi câţi morţi de coronavirus are Italia, cea mai afectată tară de COVID-19

În ciuda măsurilor drastice care au limitat circulaţia şi socializarea, Italia este cea mai afectată ţară de coronavirus. Italienii i-au depăşit pe chinezi la numărul de decese provocate de COVID-19. Duminică seară, Italia a raportat 651 de noi decese, numărul ajungând astfel la 5.476 de morţi. 

De asemenea, au fost raportate alte 5.560 de cazuri confirmate şi numărul total de persoane infectate în Italia a atins acum 59.138.â

Cea mai neagră zi a fost însă sâmbătă, când au fost înregistrate nu mai puţin de 793 de decese provocare de coronavirus. De altfel, cifrele în Italia sunt acum într-o uşoară scădere. 

 

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare